Liderii USL, la sfat la Palatul Victoria

Lideri ai USL printre care Victor Ponta, Crin Antonescu, Liviu Dragnea şi Daniel Constantin s-au întâlnit, marţi după-amiază, la Palatul Victoria, informează România TV.

RomaniaTV.net
18 sept. 2012, 14:14
Liderii USL, la sfat la Palatul Victoria

Potrivit MEDIAFAX, liderii USL au discutat despre lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare, dar şi despre „viitorul program de guvernare”.

La întâlnire a participat şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, luni, că la mijlocul lunii vitoare va avea loc la Bucureşti un eveniment la care vor participa toţi candidaţii la parlamentare, aceştia urmând să fie prezentaţi pe o scenă.

„Tratatul de la Murighiol”, parafat week-end-ul trecut, prin care a fost stabilit numărul de colegii eligibile ce revin PSD, PNL, UNPR şi PC, conţine, în anexă, şi o înţelegere informală privind lista candidaţilor, în care apar schimbări de colegii, dar şi nominalizări noi sau inedite.

Astfel, chiar unii dintre liderii marcanţi ai USL au optat să-şi schimbe colegiul unde vor candida, în timp ce alte colegii sunt ocupate de nume noi, adică de persoane care nu fac parte din Legislativul actual.

PSD şi UNPR vor avea 246 de candidaţi în colegii eligibile, restul colegiilor, adică 206, urmând să revină ACD PNL-PC.