Liderul angajaţilor Oltchim: Îl aşteptăm pe Diaconescu la Râmnicu Vâlcea, şi banii să intre în cont

Liderul angajaţilor Oltchim, Cornel Cernev, a declarat, vineri seară, că salariaţii îl aşteaptă pe Dan Diaconescu la Râmnicu Vâlcea şi ca banii să intre cât mai repede în conturi, solicitându-i câştigătorului licitaţiei pentru preluarea a 54,8% din acţiunile combinatului "multă seriozitate".

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 15:08
Liderul angajaţilor Oltchim: Îl aşteptăm pe Diaconescu la Râmnicu Vâlcea, şi banii să intre în cont

„Îl felicităm pe domnul Dan Diaconescu şi îl aşteptăm să vină la Râmnicu Vâlcea şi aşteptăm, de asemenea, ca banii să intre cât mai repede în conturi. Îi solicităm multă seriozitate şi îl asigurăm că avem specialişti care să repornească instalaţiile”, a declarat Cornel Cernev, citat de MEDIAFAX.

Acesta a mai spus că, practic, banii care vor intra în conturi vor constitui capital de lucru pentru repornirea combinatului, respectiv pentru materii prime şi energie electrică.

„Salariaţii sunt, de asemenea, bucuroşi şi îl aşteaptă pe domnul Diaconescu să vină la Râmnicu Vâlcea pentru a discuta perspectiva Oltchim”, a mai declarat liderul salariaţilor protestatari din combinatul Oltchim, Corneliu Cernev.

Dan Diaconescu a câştigat licitaţia pentru preluarea a 54,8062% din acţiunile combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, a anunţat preşedintele OPSPI, Remus Vulpescu. Diaconescu a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat. Luni Dan Diaconescu va semna actele de preluare a acţiunilor combinatului Oltchim.

„Am oferit 45 milioane euro fără nicio condiţie şi vrem să convingem autorităţile ca aceşti bani să meargă, desigur sub formă de împrumut, către fondul de salarii şi pentru capitalul de lucru”, a spus Dan Diaconescu, după anunţarea câştigătorului licitaţiei pentru preluarea a 54,8062% din acţiunile combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Diaconescu a adăugat că sâmbătă va prezenta detalii din ofertă într-o conferinţă de presă.