Liderul clanului Sadoveanu, ucis în SUA. A fost împuşcat în cap de un alt interlop

Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcat în cap de un alt interlop român. Victima era urmărită internaţional încă din 2018, după ce fusese condamnat, definitiv, pentru tâlhărie.

25 ian. 2021, 23:32
Liderul clanului Sadoveanu, ucis în SUA. A fost împuşcat în cap de un alt interlop
Aurel Trandafir, lider al clanului Sadoveanu, a fost ucis în Statele Unite

Liderul clanului Sadoveanu, ucis în SUA. Bărbatul, cunoscut în lumea interlopă drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și să ajungă tocmai pe teritoriul SUA, în Los Angeles.

Bărbatul ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău, din cauza unor neînțelegeri legate de bani. După o ceartă aprigă, buzoianul a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu.

Acesta ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.

Citeşte şi: Interlopul Gore, eliberat din închisoare după 10 ani. Acum se filmează spunând rugăciuni

Liderul clanului Sadoveanu, ucis în SUA

Se pare că bărbatul a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.

Vestea morții lui Aurel Trandafir a apărut pe reţelele de socializare, iar sute de interlopi din toată țară i-au condoleanțe familiei îndoliate.

Polițiștii ar fi stat deja de vorbă cu familia celui decedat și a fost anunțată Jandarmeria Română, pentru a interveni în caz de nevoie.

Trupul lui Alișor Sadoveanu va fi repatriat în zilele următoare, iar costurile cu transportul sicriului din zinc, pe ruta Los Angeles-București ar costa în jur de 30.000 de dolari, scrie Gândul.ro.

Cei şapte membri reţinuţi ai clanului Sadoveanu, acuzaţi de şantaj şi ameninţare

Cei şapte membri ai unei grupări interlope din zona Capitalei reţinuţi sub acuzaţiile de şantaj, ameninţare şi tulburarea liniştii publice fac parte din aceeaşi familie şi au obligat mai multe persoane să renunţe la proprietăţi imobiliare în folosul lor, proferând ameninţări inclusiv în spaţiul online, informează News.ro.

La începutul lunii iulie 2020 inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de autoritatea conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin ameninţarea cu acte de violenţă transmise prin intermediul platformelor de comunicare online, au constrâns persoanele vătămate să şi înstrăineze, într-un interval scurt de timp, proprietăţile imobiliare pe care le deţin în zone din judeţul Ilfov, ameninţările proferate aducând totodată atingeri grave demnităţii persoanelor care au luat la cunoştinţă de aceste manifestări”, au notat procurorii în ordonanţa de reţinere a celor şapte.