Liderul consilierilor judeţeni PNL Iaşi, Daniel Minciună, a murit. El avea doar 42 de ani

Daniel Minciună, liderul consilierilor judeţeni PNL din cadrul CJ iaşi a murit miercuri. El avea doar 42 de ani. Cel mai probabil el a suferit un infarct.   

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 15:55
Liderul consilierilor judeţeni PNL Iaşi, Daniel Minciună, a murit. El avea doar 42 de ani
Liberalul Daniel Minciună a murit miecuri, pe aeroporul din Iaşi- El nu era cunoscut cu probleme cardiace. Daniel Minciună avea o fetiţă de doi ani.

“Un bărbat de 42 de ani se afla la terminalul 2 plecări a Aeroportului Iaşi. Brusc i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Apelul s-a făcut la 14,07. La locul accidentul s-a prezentat un echipaj SAJ, care a găsit un bărbat în comă profundă şi în stop respirator. În urma manevrelor de resuscitare inima a repornit şi a fost transport la Institutul de Boli Cardiovasculare”, au declarat surse din cadrul Serviciului de Ambulanţă Județean pentru Ziarul de Iaşi. Medicul de pe Ambulanţa a sunat la IBC Iaşi în momentul în care şi-a dat seama de faptul că bărbatul este în stare foarte gravă. El a decedat la spital.

Daniel Minciună îşi anunţase intenţia de a candida la următoarele alegeri pentru şefia organizaţiei locale a PNL. El era membru PNL din 2009, funcţia de consiler judeţean a fost prima treaptă pe care a urcat-o în cariera politică.