Liderul deputaţilor PNL, atac furibund la USR: Bolşevicii, socialiştii!

Liberalul Florin Roman a venit cu un atac dur la adresa USR. Liderul deputaţilor PNL a numit formaţiune polotică drept "bolşevic" şi "socialist". Roman a răbufnit după ce şeful USR Bucureşti după ce acesta a comentat despre proiectul de lege prin care şefii ASF au noi privilegii. 

RomaniaTV.net
13 oct. 2020, 15:16
Liderul deputaţilor PNL, atac furibund la USR: Bolşevicii, socialiştii!

”Bolşevismul are o nouă culoare politică în Parlament prin USR. Claudiu Năsui, un băiat din stele, cum se spune în popor, a venit să ne spună astăzi că poate fi cea mai mare lansare de fake news în Parlament. Sunteți mai socialist și mai bolșevic decât cei care sunt reprezentanții acestui sistem”, a declarat Florin Roman în Parlament.

Claudiu Năsui a revenit cu precizări după ce Florin Roman a venit cu acuzaţii la USR.

”Iată cum se susține introducerea unor noi privilegii pentru consiliul ASF. PNL credea că le pot trece pe sub radar dar i-am prins. Așa că acum ne fac socialiști și bolșevici. Pe scurt, în plină pandemie, PNL vrea să dea diurne și privilegii suplimentare pentru membrii consiliului ASF, cei care sunt deja bugetari de lux în statul român cu salarii de peste 50.000 de lei pe lună. Proiectul prin care se face asta este semnat de domnul Florin Roman, liderul grupului PNL. A fost introdus în biroul permanent ieri, cu consultare publică până azi. Da, ați citit bine. De ieri până azi. Și tot azi ne trezim cu o ședință de comisie și ghiciți ce proiect e pe ordinea de zi? Fix proiectul PNL cu privilegii noi pentru consiliul ASF. Și tot azi vor să-l treacă și prin plenul camerei. E grabă mare. Toate se fac evident cu votul PSD”, a spus şeful USR Bucureşti.