Liderul galeriei Dinamo: Vom fi 500-600 de suporteri în Piaţa Universităţii, marţi seara VIDEO

Mihnea Ionescu, liderul galeriei Dinamo, a declarat, pentru România TV, că 500-600 de suporteri vor participa la mitingul organizat marţi seară în Piaţa Universităţii din Capitală.

RomaniaTV.net
24 ian. 2012, 15:51
Liderul galeriei Dinamo: Vom fi 500-600 de suporteri în Piaţa Universităţii, marţi seara VIDEO

Mihnea Ionescu a precizat că se vor aduna suporterii mai multor echipe de fotbal, în special cei ai Dinamo, Steaua, Rapid, FC Vaslui şi Petrolul.

Vrem să accentuăm cerinţele pe care le-am avut la mitingul de săptămâna trecută. Vrem ca toate legile acestea nou apărute împotriva suporterilor să fie puţin îndulcite: Jandarmeria a primit drepturi suplimentare şi vrem să beneficiem de prezumţia de nevinovăţie. Suporterul este amendat şi până la judecarea cauzei este împiedicat să ajungă la stadion„, a declarat liderul galeriei Dinamo.

Acesta a adăugat că persoanele care au spart magazine în timpul protestelor de săptămâna trecută nu erau suporteri. „Este indamisibil să fie vinovaţi suporterii când se întâmplă acte de vandalism”, a mai spus Mihnea Ionescu.

Sute de oameni scandează marţi în centrul Bucureştiului, la fel de înverşunaţi ca şi în zilele trecute. Pentru prima dată, în piaţă vor sosi şi taximetriştii, cu propriile nemulţumiri.