Liderul galeriei rapidiste continuă războiul cu Cristina Neagu. „Au fost înjurături frumoase, vom continua să o înjurăm!”

Liviu Ungurean, zis Bocciu, șeful galeriei rapidiste, anunță că fanii giuleșteni vor continua să o înjure în meciurile directe pe Cristina Neagu, aşa cum s-a întâmplat luni, la meciul CSM Bucureşti - Rapid din Cupa României, scor 31-24.

22 feb. 2023, 09:00
Liderul galeriei rapidiste continuă războiul cu Cristina Neagu. „Au fost înjurături frumoase, vom continua să o înjurăm!”
Liderul galeriei rapidiste continuă războiul cu Cristina Neagu. "Au fost înjurături frumoase, vom continua să o înjurăm!"

Liderul galeriei rapidiste continuă războiul cu Cristina Neagu. Liviu Ungurean susține că, de fapt, Cristina  Neagu a provocat scandalul și că înjurăturile la adresa handbalistei au fost frumoase! „Ea a deschis un război cu Rapid, iar noi ne apărăm clubul. Au fost înjurături frumoase, pot să spun. Vi se pare ceva ieșit din comun să strigi „Neagule, bulangiule!”? Noi ne încurajăm echipa, nu stăm să acultăm ce zic alte galerii. Mi se pare că presa încearcă să distrugă tot ce este frumos în sportul românesc, galeriile”, a spus Liviu Ungurean pentru PlaySport.

Citeşte şi: Anunțul șocant al unui fotbalist din naționala de fotbal a României. „Am devenit rus!”

Liderul galeriei giuleştene a precizat că aşteaptă scuze de la Cristina Neagu, după ce aceasta a declarat, anul trecut că Rapid a câţtigat campionatul ajutată de arbitraje şi de alte cluburi din liga naţională de handbal feminin. „Avem cântece care conțin și înjurături, iar la handbal nu le auziți de obicei. Galeria Rapidului a înjurat și familia lui Ceaușescu, ce vi se pare așa… Că am înjurat-o noi pe Cristina Neagu! Ce vreți acum, să fim ca la biserică? O vom înjura în continuare! Să-și ceară scuze pentru batjocura publică adusă clubului Rapid. Noi nu avem război cu Cristina Neagu, vom înceta dacă-și cere scuze. Și bărbatul, și femeia… drepturile sunt egale. Când comentatorul striga „Numărul 8, Cristina Neagu”, noi spuneam „UE2. Adică ea a marcat în Uniunea Europeană”, a mai spus Bocciu.

Citeşte şi: Mihai Neşu face 40 de ani. Mesajul pentru colegul care l-a trimis în scaunul cu rotile + ce pensie infimă primeşte de la statul român

„Eu sunt cel mai bun tată din lume pentru copiii mei, dacă mă înjură altcineva o să înjur și eu înapoi. De ce nu am înjurat-o pe Crina Pintea sau de ce nu am zis nimic de clubul CSM? Cristina Neagu a făcut referire la educația suporterilor rapidiști. Noi respectăm valorile pe care noi le considerăm valori. Să susțin un sportiv care a făcut performanță în nume propriu? Eu susțin valorile României. Noi nu avem război deschis cu omul Cristina Neagu”, a mai spus Liviu Ungurean.