Liderul liberalilor europeni: Preşedintele şi Guvernul trebuie să plece

Graham Watson, liderul ALDE, îşi exprimă susţinerea faţă de protestele de la Bucureşti  care dau un semnal clar preşedintelui Băsescu şi guvernului român să plece pentru organizarea de alegeri anticipate.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 08:16
Liderul liberalilor europeni: Preşedintele şi Guvernul trebuie să plece

„Nu este posibil să continui când ai un preşedinte care abuzează de puterile sale constituţionale pentru a trece Legea sănătăţii în Parlament. Nu este posibil să continui când populaţia şi-a pierdut încrederea într-un guvern ce a devenit leneş şi dă semnale că a devenit şi corupt”, spune Watson, într-un mesaj adresat românilor cu ocazia mitingului opoziţiei de ieri.

Liderul liberalilor europeni susţine că progresele făcute de România în ultimii 20 de ani nu pot fi irosite prin indecizia autorităţilor în stoparea derivei societăţii.

„Exprimarea opiniei publice, atât de puternică pe străzile Bucureştilor, precum şi în alte părţi ar trebui să fie de ajuns pentru a transmite un mesaj preşedintelui şi guvernului că a sosit vremea ca ei să plece pentru a oferi ţării noi alegeri şi un nou început”, mai spune Watson.