Liderul PES, Serghei Stanişev, la Congresul PSD: Am crezut întotdeauna în partidul vostru. Victorie pentru Viorica Dăncilă!

Liderul PES Serghei Stanişev a declarat sâmbătă, la Congresul PSD, că a crezut întotdeauna în acest partid, exprimându-şi admiraţia faţă de Viorica Dăncilă şi încrederea în capacitatea sa ca prim-ministru.

24 aug. 2019, 11:32
Liderul PES, Serghei Stanişev, la Congresul PSD: Am crezut întotdeauna în partidul vostru. Victorie pentru Viorica Dăncilă!

El şi-a exprimat solidaritatea şi sprijinul pentru PSD şi pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la Preşedinţia României.

”Aceste alegeri sunt importante pentru viitorul democraţiei europene”, a spus Stanişev, citat de News.ro.

El a amintit că în trecut au existat dificultăţi în dialogul dintre PSD şi PES,  dar din iunie s-a restabilit cooperarea deplină, iar meritul revine Vioricăi Dăncilă.

”Ştiu că viaţa politică românească este tensionată şi agresivă. Eu existat obstacole pentru realizarea măsurilor sociale”, a afirmat liderul PES.

”Avem nevoie de un reprezentat socialist al României în Consiliul European şi vrem ca acel loc să revină Vioricăi Dăncilă, care să lupte pentru valorile noastre”, a adăugat liderul PES..

”Victorie pentru Viorica Dăncilă”, a spus Stanişev în limba română la finalul discursului.

Citește și: Viorica Dăncilă se lansează cu un atac la Iohannis: Pentru cel ce promitea „lucrul bine făcut” pare că ceasul a stat de mult


loading...
Partenerii noștri