Liderul PSD Iaşi, atac devastator la adresa lui Mihai Chirica şi Costel Alexe: „Stau mai mult la DNA şi DIICOT, decât stau la serviciu”

Bogdan Balanişcu, lider PSD Iaşi şi fost secretar de stat în Ministerul Mediului, îl atacă pe liberalul Alexandru Muraru, ţinta fiind de fapt primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, şi preşedintele consiliului judeţean, Costel Alexe, ambii cu probleme penale.

25 ian. 2023, 17:10
Liderul PSD Iaşi, atac devastator la adresa lui Mihai Chirica şi Costel Alexe: „Stau mai mult la DNA şi DIICOT, decât stau la serviciu”

Bogdan Balanişcu (PSD) aduce aminte de problemele penale în care sunt sau au fost implicaţi Costel Alexe şi Mihai Chirica, acuzându-i pe cei doi că nu au legitimitatea de a conduce comunitatea ieşeană şi de a reprezenta PNL în judeţ.

„În locul proiectelor pentru Iași, „liberalul O” (zero), Alexandru Muraru face „analiză de text” pe discursurile demnitarilor prezenți în Moldova, la evenimentele ce au marcat Unirea Principatelor Române, din dorința de a sădi sămânță de gâlceavă în spațiu mediatic. Toate acestea cu scopul câștigării capitalului de imagine!

Dar dacă tot a adus în discuție nevoia de scuze, îi somez pe Alexandru Muraru să ceară scuze public ieșenilor pentru nedreptatea pe care le-o face, susținând în fruntea Primăriei și a Consiliului Județean doi peneliști care s-au remarcat numai prin dosare penale nenumărate, ce au pus într-o lumină proastă cele două instituții etalon ale comunității!

Să-și ceară scuze public pentru faptul că cei doi liberali condamnă la subdezvoltare Iașul și stau mai mult la DNA și DIICOT, decât stau la serviciu pentru a lucra în folosul oamenilor! Să iasă public și să recunoască că trage în gropa politică întreaga echipă penelistă de dragul celor doi politicieni certați cu legea, cerându-și scuze și în fața liberalilor care mai au un gram de respect pentru ieșeni și un gram de demnitate! Știu însă că dinspre Podu Roș nu vor veni nici explicații, nici scuze, ci doar fumigene sau mizerii, dar atunci când ai mintea odihnită… o faci pe demagogul!”, a scris Bogdan Balanişcu pe Facebook.

Citeşte şi: PSD îi cere demisia lui Nicuşor Dan: Ai promis că salvezi Bucureştiul! Dar ai livrat doar nesimţire şi indolenţă!

În urmă cu o săptămână, Bogdan Balaşnicu susținea că membrii USR din Iași au votat bugetul pe baza unor înțelegeri întocmite cu viceprimarul Daniel Juravle, predecesorul actualului primar, Mihai Chirica. Acesta a atras atenția că același lucru s-a întâmplat și la București, făcând referire la susținerea acordată primarului Sectorului I, Clotilde Armand.

„Ipocrizia unora dintre useriștii din capitala Moldovei a atins apogeul, odată cu susținerea votării bugetului într-o manieră heirupistă ce a fost posibilă datorită înțelegerilor meschine și pe sub masă făcute de antemergătorul lui Chirica, viceprimarul Juravle, și de conducerea USR Iași. Practic, după ce au furat un miliard de euro în pandemie, și susțin la București, în Sectorul I, un primar penal și de o incompetență crasă, pe Clotilde Armand, useriștii replică modelul și la Iași, aici unde au făcut blat cu primarul penal Mihai Chirica și și-au vândut demnitatea pe niște amendamente aprobate de peneliști și pemepiști la bugetul orașului pe 2023, cu care speră să câștige capital de imagine”, a transmis liderul PSD Municipiul Iași.

Citeşte şi: Deputatul PSD Radu Cristescu sare la gâtul lui Andrei Muraru: „Curaj, liberalule fenechist! Altfel, frații Muraru vor semăna, în curând, cu frații Tate”