Liderul „real” al PDS: Îl susţinem în continuare pe Meleşcanu. Traian Rece nu are nicio funcţie în partid

Preşedintele Partidului Dreptăţii Sociale, Ion Sasu, precizează că formaţiunea pe care o conduce îl susţine în continuare pe Teodor Meleşcanu la alegerile prezidenţiale şi subliniază că declaraţiile lui Traian Rece privind semnăturile pentru candidatura acestuia nu au nicio relevanţă.

24 sept. 2014, 15:12
Liderul „real” al PDS: Îl susţinem în continuare pe Meleşcanu. Traian Rece nu are nicio funcţie în partid

‘Am aflat cu stupoare de declaraţiile în legătură cu depunerea semnăturilor pentru candidatura la preşedinţie a lui Teodor Meleşcanu, făcute la postul Bl tv de Traian Rece, autointitulat preşedinte interimar al Partidului Dreptăţii Sociale. Facem precizarea că Traian Rece, aşa cum atestă documentele depuse la Tribunalul Municipiului Bucureşti, nu are nicio calitate oficială în PDS. Singura sa legătură cu Partidul Dreptăţii Sociale a rezultat din participarea, potrivit unor înţelegeri bine stabilite, pe lista de candidaţi la alegerile europarlamentare. De altfel, decizia nr. 6 D / 09.09. 2014 a BEC confirmă tocmai lipsa calităţii pe care acesta şi-o arogă’, precizează preşedintele PDS, Ion Sasu, într-un comunicat transmis miercuri Agerpres.

Potrivit acestuia, declaraţiile lui Traian Rece în legătură cu prerogativele pe care şi le asumă, problemele organizatorice interne ale PDS şi fondurile investite, ”la dimensiuni de neimaginat”, trebuie clarificate, în faţa organelor competente.

Ele nu au nicio relevanţă şi niciun impact asupra candidaturii lui Teodor Meleşcanu sau a sprijinului partidului în perioada următoare. În ceea ce priveşte candidatura dlui Teodor Meleşcanu din partea Partidului Dreptăţii Sociale s-au transmis acestuia semnale de susţinere, fiind încurajate acţiunile organizaţiilor teritoriale de adunare de semnături. Domnul Teodor Meleşcanu este însă un candidat independent, iar semnăturile care au fost colectate, inclusiv cu sprijinul PDS, de la cetăţeni îi aparţin în mod firesc acestuia’, conchide preşedintele PDS.

CITEŞTE ŞI PDS îi RETRAGE sprijinul lui Teodor Meleşcanu după ce i-a strâns semnături şi CONTESTĂ candidatura