Liderul sindical al Oltchim: Este mai bine că nu se mai dau ajutoarele sociale pentru angajaţii

Liderul sindical al Oltchim, Corneliu Cernev, a declarat la România TV că decizia Guvernului de a nu mai acorda ajutoare sociale pentru angajaţii combinatului din Râmnicu Vâlcea este o decizie bună pentru că, altfel, ar fi creat disensiuni între cei care le primeau şi cei care nu luau aceste ajutoare.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 16:39
Liderul sindical al Oltchim: Este mai bine că nu se mai dau ajutoarele sociale pentru angajaţii

„Din punctul nostru de vedere nu ne-am aşteptat niciodată la aceste ajutoare şi din punctul meu, personal, de vedere este foarte bine că nu se dau pentru că ele s-ar fi dat doar în condiţiile în care timp de trei luni de zile nu am fi primit salariile şi se crea oricum o animozitate între persoanele care primeau şi care nu primeau în limita acelui prag pentru aceste ajutoare”, a declarat Corneliu Cernev la România TV.

Liderul sindical a mai spus că, în prezent, angajaţii Oltchim trebuie să mai primească salariile doar pe o lună de zile, iar pe data de 8 ianuarie salariaţii vor primi lichidarea pentru luna noiembrie.

„Acum societatea funcţionează la capacitatea de 15-20%. Noi sperăm să ridicăm capacitatea la 65% şi atunci vom putea recupera şi salariile pe care le avem restante pe acea lună de zile. Pe data de 8 ianuarie vom primi lichidarea pentru luna noiembrie, deci vom fi restanţi doar cu o singură lună”, a mai declarat liderul sindical al Oltchim.