Liderul ultranaţionalist Volen Siderov a ATACAT un bărbat care i-a spus că e IMBECIL VIDEO

Liderul ultranaţionalist bulgar Volen Siderov a provocat un nou scandal, atacând un pasager pe aeroportul din oraşul Varna, la Marea Neagră, scrie presa locală citată de site-ul Novinite.com, citată de Mediafax.

RomaniaTV.net
07 ian. 2014, 16:01
Liderul ultranaţionalist Volen Siderov a ATACAT un bărbat care i-a spus că e IMBECIL VIDEO

Potrivit site-ului, incidentul a avut loc luni seara. Un pasager, deranjat de faptul că Siderov vorbea prea tare la bordul autobuzului care asigura transportul către avion, l-a înfruntat şi l-a catalogat „imbecil”.

Siderov, împreună cu alte nouă persoane care făceau parte din anturajul său, l-au atacat pe pasager, determinându-l pe şoferul autobuzului să acţioneze „butonul de panică”. Membri ai serviciului de securitate al aeroportului au venit să împiedice eventuale alte tulburări.

Potrivit unor martori, parlamentarul ultranaţionalist şi membrii anturajului său le-au cerut celorlalţi pasageri să şteargă toate înregistrările incidentului pe care le-au făcut cu telefonul mobil.

Volen Siderov, liderul partidului ultanaţionalist Ataka, a fost implicat într-un număr de scandaluri, în ultimii ani. În 2010, el a fost reţinut, în Germania, după ce le-a adresat insulte cu caracter rasist unor însoţitori de bord Lufthansa. În septembrie, el şi un grup de parlamentari din cadrul Ataka au provocat un scandal într-un renumit restaurant de la Bruxelles. Anul trecut, Siderov a fost văzut în Parlamentul bulgar cu o puşcă asupra sa.

În pofida faptului că nu se află în mod oficial la putere, partidul extremist condus de către Siderov continuă să fie un aliat-cheie al Guvernului de coaliţie susţinut de către socialişti.