Lidia Buble a prezentat-o pe încă una din surorile sale. Nu oricum, ci în costum de baie FOTO

În familia Lidiei Buble se pare că frumuseţea este în sânge. Cântăreaţa ne-a prezentat de-a lungul timpului ce surori frumoase are, iar acum ne dovedeşte din nou că trăsăturile finuţe sunt moştenire de familie.

01 sept. 2017, 08:45

Toată lumea le ştie pe surorile Buble, dar pe cea pe care a prezentat-o astăzi nu o cunoşteau toţi, scrie spynews.ro. Este o tânăra frumoasă, blondă, cu ochii verzi, iar Lidia a prezentat-o tuturor pentru a se mândri, din nou şi pe bună dreptate, cu familia sa.

Citeşte şi Lidia Buble, super sexy în vârf de munte FOTO

Cele două au petrecut timpul împreună cu Estera Buble, una din celelalte surori ale artistei. Au stat la piscină şi s-au pozat în costum de baie. Cu siguranţă au întors toate privirile!

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de doi ani. În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.