Lidia Buble, alungată de pe scena de la Mizil. Artista a făcut noi devăluiri: „Strigau să cânt manele!”

Lidia Buble a trecut prin momente dificile la sfârşitul săptămânii trecute, când a fost alungată de pe scenă în timp ce susţinea un concert la Mizil.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 19:25
Lidia Buble, alungată de pe scena de la Mizil. Artista a făcut noi devăluiri: „Strigau să cânt manele!”

Lidia Buble a vorbit din nou despre ceea ce s-a întâmplat acolo şi a dezvăluit că oamenii strigau să cânte manele. „Cea mai recentă supărare a mea este cea de la Mizil. Când am ajuns acolo eram foarte obosită, plecasem de la Iaşi şi am fost puţin derutată deoarece concertul s-a mai amânat puţin. Nu apucasem să dorm, cumva abia aşteptam să ajung la Mizil deoarece am primit foarte mesaje de la fani. Înaintea mea cântase Jean de la Craiova şi cei de acolo îşi doreau să asculte acel gen de muzică în continuare. O mare parte dintre ei strigau să cânt manele dar eu mi-am continuat concertul însă după a doua sau a treia piesă, un individ a hotărât că i se pare distractiv să arunce cu un măr după o dansatoare de a mea şi i-am făcut un semn că nu e frumos. Acesta mi-a arătat muşchii săi iar eu i-am zis că degeaba are muşchi dacă nu are creier. Toţi au râs de el şi s-au enervat pe acel individ. El s-a supărat foarte tare şi am zis că nu are rost să opresc concertul şi mi-am spus să continui să cânt. Dar după ce am cântat piesa Cămaşa, un alt individ, prieten cu celălalt individ, a aruncat cu pâine sau covrig în mine şi am considerat că sunt pusă în pericol şi am oprit concertul . M-a deranjat în primul rând că paza nu a luat atitudine, nu l-au înlăturat. Nici atunci, după ce a aruncat a doua oară, nu s-a luat atitudine. Abia după ce am coborât de pe scenă m-au însoţit la maşină. Am fost foarte supărată că nu s-a luat atitudine”, a declarat artista într-un interviu pentru Adevărul Live.

Lidia Buble, prima reacţie după ce a fost alungată de pe scenă. Ce le-a transmis cântăreaţa celor care au aruncat cu fructe în ea