Lidia Buble, apariţie şocantă la Forza ZU. Nimeni nu a recunoscut-o. „Incredibil!”

Lidia Buble, apariție șocanta la Forza ZU. Artista a fost cu greu recunoscută de fanii ei, mai ales că a purat o sapca specială, ce îi acoperea aproape toată fața. De la ținuta spectaculoasă până la look-ul ieșit din comun, iubita lui Răzvan Simion a fost cu adevărat o apariție rară.

18 iun. 2017, 08:58

Lidia Buble, apariție șocanta la Forza ZU. Până și Lady Gaga ar putea fi invidioasă pe vedetă, mai ales că aceasta a împrumutat câte ceva din aparițiile excentrice ale artistei internaționale.

Citeşte şi Lidia Buble, fată de pastor penticostal, vorbeşte despre perioada în care a fost AMANTĂ. „Nu mi-e RUŞINE cu mine şi cu ce am făcut!

Reacția fanilor a fost pe măsură. „Incredibil, ce apariție”, „Nu o mai copiați pe Lady Gaga, că nu vă iese”, „Iar îți dă Iulia Albu trofeul BAU”, a fost părerea fanilor. Lidia Buble a cântat în premieră pe scena de la malul mării, cea mai recentă piesă, „Cămașa”.

Artista a fost acuzată că l-a despărțit pe prezentatorul TV de mama copiilor săi, făcând orice pentru a-l aduce lângă ea. Chiar și atunci când Răzvan ar fi încercat să-și repare căsnicia. Lidia spune ce simte și precizează chiar că nu se consideră vinovată cu nimic în separarea celor doi!