Lidia Buble, fată de pastor penticostal, vorbeşte despre perioada în care a fost AMANTĂ. „Nu mi-e RUŞINE cu mine şi cu ce am făcut!

Prezenta zilele trecute la petrecerea unei reviste, Lidia Buble a acceptat sa vorbeasca despre cea mai grea perioada din viata sa, cand a fost invinuita si acuzata ca ar fi destramat o casnicie solida, cea a lui Razvan Simion si a Dianei.

RomaniaTV.net
17 iun. 2017, 08:07
Lidia Buble, fată de pastor penticostal, vorbeşte despre perioada în care a fost AMANTĂ. „Nu mi-e RUŞINE cu mine şi cu ce am făcut!

Inceputa in 2014, in conditii vitrege, pe cand Razvan Simion era un barbat casatorit, iar Lidia Buble – o artista aflata la inceput de drum, idila celor doi s-a transformat intr-o poveste de dragoste in toata regula.

De la debutul sau si pana acum s-au scris sute de materiale despre cei doi protagonisti, dar niciodata, niciunul dintre ei nu a vorbit atat de deschis despre aceea perioada. O face astazi, Lidia Buble, artista care a fost invinuita ca i-ar fi spart casa lui Razvan Simion, prezentatorul tv care a divortat de sotia lui in 2016, dupa 15 ani de mariaj.

Citeşte şi Lidia Buble, apariţie HORROR la plajă. A crezut ca e sexy, dar a comis-o rău FOTO

„La noi este o trasatura din familie asta cu rabdarea. Ti se dezvolta, cand faci parte dintr-o familie atat de numeroasa, esti nevoit si trebuie sa ai rabdare, cu fratii, nepotii si familia in general. Tot mama m-a ajutat si cu asta. Parintii mei in general m-au invatat ca daca cel de langa mine arunca cu piatra, eu sa-i ofer dragoste inapoi. Cred ca asta e cel mai important lucru si sa nu pun lucrurile rele la suflet si sa nu le las sa ma afecteze. Si sa ma rog, sa ma rog foarte mult. Bineinteles ca ma sunau si ma incurajau de fiecare data si se rugau pentru mine, ne rugam impreuna si uite ca Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste toate. Eu sunt un om bun in general… Cand esti persoana publica lumea te eticheteaza, pentru ca oamenii nu te cunosc asa cum suntem noi. Dar, este ok, m-am obisnuit… sunt unsa cu toate alifiile. Am reusit sa trec cu brio peste acest val de nebunii. Intotdeauna daca iti doresti, esti puternic si nu pleci urechea la tot ce e in jurul tau, toate vor merge inainte si Universul va lucra pentru tine. Cand esti un om bun, totul se va intoarce inapoi la tine”, a declarat Lidia Buble pentru WOWbiz.ro.

Lidia Buble a avut de transmis un mesaj pentru femeile care se afla in situatia in care s-a aflat si ea, respectiv de a se indragosti de un barbat insurat.

„Le transmit sa fie puternice, sa creada in ele si sa nu asculte de gura lumii. Stiti cum se spune: gura lumii nu o astupa nimenea si niciodata nu poti sa fii pe placul tuturor. Si atunci, trebuie sa fii tu, sa fii naturala si exact asa cum esti! Eu merg pe principiul acesta: mereu am fost naturala. Nu mi-e rusine cu mine si cu ce am facut pana acum si nu ma simt vinovata cu absolut nimic. Doar eu stiu ce s-a intamplat acolo, stiu adevarul si nu regret! Da, merita! Cred ca toate vin cu un scop in viata noastra”, a mai declarat Lidia Buble.