Lidia Buble are o avere formată din păpuși Barbie! Câți bani valorează jucăriile de colecție: „Cred că-ți iei o mașină”

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, însă puțină lume știe că aceasta are o colecție impresionantă de păpuși Barbie. Află cât valorează jucăriile de colecție ale artistei.

11 mart. 2024, 17:05
Lidia Buble are o avere formată din păpuși Barbie! Câți bani valorează jucăriile de colecție: „Cred că-ți iei o mașină”
Lidia Buble are o avere formată din păpuși Barbie! Câți bani valorează jucăriile de colecție: „Cred că-ți iei o mașină”

Foarte puțină lume știe că Lidia Buble este o fană înrăită a păpușilor Barbie, iar de-a lungul timpului și-a construit o colecție impresionantă. Aceasta mai colecționează și rujuri și parfumuri, însă pasiunea pentru celebra jucărie se trage încâ din copilările, pe vremea când aceasta avea doar câteva exemplare. Artista a investit extrem de mulți bani în această colecție, însă a primit și multe cadouri pentru a o completa. Artista n-a mai achiziționat păpuși Barbie de aproximativ doi ani, iar colecția ei este împărțită între orașul natal, Deva, și București.

Citește și: ”Insula de 1 milion” se apropie de premieră! Reality show-ul de pe Kanal D vine cu surprize pentru telespectatori. Alți 15 concurenți se pregătesc de aventură. Cine sunt aceștia

„Îmi place să le văd, pur și simplu. Deși eu nu mi-am dorit niciodată să arăt ca o Barbie, îmi place să le văd pe ele. Niciodată n-o să refuz o păpușă Barbie. Am primit în fiecare an, inclusiv anul acesta de ziua mea am primit păpuși Barbie. Cred că am peste 100 de păpuși. În general cam toate sunt de colecție. Am și casă Barbie”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Se pare că și actorul Johnny Depp are această pasiune, având la rândul lui o colecție similară, iar Lidia Buble a râs pe acest subiect.

„Sunt mai mult decât fană. Când am auzit într-o zi, ascultând un post de radio, un interviu dat de el în care spunea că el colecționează păpuși Barbie, am zis: „Unde ești, trebuie să te sun să văd poate ai dubluri să facem în schimb”, a mai glumit artista.

Lidia Buble a plecat în „Asia Express” cu o păpușă Barbie în bagaj. Exemplarul Barbie Fashionistas #150 nu are păr și face parte dintr-o colecție limitată de păpuși care reflectă diversitatea societății. Cântăreața și-a dorit păpușa foarte mult și, deși s-a găsit foarte greu, cineva drag i-a făcut-o cadou.

„I-am pierdut pantofii pe undeva prin Asia Express. Probabil că trebuie să mă reîntorc în acel loc. Cred că-ți iei o mașină. Acuma depinde la ce mașină te gândești. Dar foarte mulți bani, că sunt super scumpe. Acuma orice jucărie, o chichiță mică, mai jos de 100 lei rar se întâmplă să găsești, iar păpușile astea Barbie de colecție sunt destul de scumpuțe. Am noroc că nu le-am cumpărat eu pe majoritatea. Adică am scăpat ieftin (zâmbește)”, a mai spus Lidia Buble.

Citește și: Mirabela Dauer, schimbată radical. Cum arată artista la 76 de ani. Fanii au rămas șocați