S-a aflat! Câţi bani câştigă lunar Lidia Buble. Care este diferenţa între ea şi Răzvan Simion

Lidia Buble tocmai s-a despărşit de Răzvan Simion, iar unul dintre motive ar fi fost diferența dintre câștigurile celor doi. 

09 iun. 2020, 12:46
S-a aflat! Câţi bani câştigă lunar Lidia Buble. Care este diferenţa între ea şi Răzvan Simion

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, și-a rotunjit serios câștigurile la doar 25 de ani. Astfel, potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerul Finanțelor, artista a încasat prin firma sa, doar în decembrie 2019, suma de 24.000 de euro. Răzvan Simion este impresarul artistei, după ce a renunțat la jobul de moderator al emisiunii „X Factor”. Potrivit unei alte surse, cei doi încasau împreună, doar pentru două ore de show, 5.000 – 6.000 de euro.

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce „matinalul” s-a despărţit de Lidia Buble

Răzvan Simion are însă şi alte venituri independente de proiectul cu Lidia Buble. Acesta ar încasa 1.500 de euro pentru a prezenta un eveniment privat, la care se adaugă, desigur, salariul de la Antena 1. La toate acestea, se adaugă veniturile din urma firmei pe care o are cu doi asociați, care organizează evenimente.

Răzvan Simion şi Lidia Buble s-au despărţit. Prezentatorul TV a făcut anunţul: „Nu mai este fericită lângă mine”

„Mă implic. Îmi place. Nu este vorba despre bani, e vorba despre niște prieteni care s-au hotărât să facă un loc interesant. Cu asociații mei mă știu de foarte mult timp, unul a mai avut astfel de business-uri, deci se pricepe mai bine decât noi, unul e cu banii și altul e cu vorba. Ghici cine e cu vorba?”, spunea autoironic Răzvan Simion.