Fosta nevastă a lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce „matinalul” s-a despărţit de Lidia Buble

Răzvan Simion a anunţat, luni, pe Instagram, că s-a despărţit de Lidia Buble, după o relaţie care a durat cinci ani. "Matinalul" a scris că el și Lidia Buble vor pleca "într-o călătorie a regăsirii de sine", numai că drumurile vor fi separate. Cei doi vor rămâne "o echipă" pentru a construi "proiecte muzicale".

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 14:29
Fosta nevastă a lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce „matinalul” s-a despărţit de Lidia Buble

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a scris Răzvan Simion.

Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

Dianei Simion, fosta soție a „matinalului”, a postat doar o fotografie pe pagina sa de socializare, în care apar cinci cărți aflate pe noptiera ei. Una dintre ele are un titlu sugestiv: „Sfârșitul e mereu aproape”. Foarte mulți internauți au ajuns la concluzia că un astfel de titlu, postat într-un astfel de moment, face mai mult decât zece comentarii!

Lidia Buble, prima reacţie după ce Răzvan Simion a fost surprins cu altă femeie. Ce se întâmplă cu relaţia lor

Lidia Buble a reacţionat dur la ultimele informaţii dspre relaţia cu Răzvan Simion, mai ales după ce prezentatorul TV a fost surprins cu altă femeie.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare. Vedeta a evitat însă să răspundă fanilor dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.