Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor: „Nu se compară cu niciun produs”

Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor. Fie că vorbim despre modă, lifestyle sau podoaba capilară, artistei îi place să experimenteze destul de mult. Deși iubește blondul, după ce a rămas cu „păr de un duș”, cântăreața s-a orientat către alte vopsele mai blânde.

03 apr. 2024, 21:36
Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor: „Nu se compară cu niciun produs”
Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor

Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor. Artista a optat pentru un arămiu foarte popular în rândul femeilor din toată lumea. Întâmplător sau nu, culoarea îi pune toate trăsăturile foarte bine în valoare, în special ochii verzi.

Am rămas cu păr de un duș și am promis că eu nu o să-mi mai agresez în halul ăla părul în viața mea. Am trecut la culoarea mea naturală. După care bineînțeles, pentru că sunt Gemănoaică și sunt bipolară uneori și mă plictisesc foarte repede, am decis să-mi fac această culoare roșie la păr”, a declarat Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și: Lidia Buble și-a îngrijorat fanii cu un anunț: „Am să vă dau o veste, nu foarte fericită. Trebuie să vă dau dreptate, din păcate”

Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor

Lidia Buble a trecut printr-un proces îndelungat de vindecare a părului. Acum, din rutina ei de îngrijire nu lipsesc măștile hrănitoare și protecția termică. Însă, nimic nu se compară cu oțetul, ingredientul pe care îl folosea des mama ei atunci o spăla pe păr, iar acest obicei îl are și astăzi.

Un truc pentru luciul părului. Mama de mici ne punea oțet amestecat cu apă într-un lighean. Să zicem două căpăcele de oțet într-un lighean în care strângi rufele.

Ne punea cu capul acolo, ne mișca de două, trei ori, după care ne storcea. Nu îl mai clătea cu apă și aveam un luciu la păr de niciun produs pe care îl folosesc astăzi nu-mi dă luciul ăla la păr. Mai fac treaba asta uneori.

Am foarte mare grijă de păr. Asta e podoaba noastră capilară. Am trăit pe propria-mi piele. Când mai eram cu o mână de păr în cap nu mai știam cum să-l bag pe sub căciulă, pe sub șapcă. Eu care în permanență eram tot timpul coafată Fetelor, aveți grijă de părul vostru!”, a mai spus Lidia Buble.