Lidia Buble a fost dată pe spate de stațiunea unde o pizza costă 150 de euro! Iată unde se află și care e motivul pentru care a fost atât de impresionată

Lidia Bulble este pasionată de călătorii, iar de această dată a optat pentru o stațiune de fițe. Acolo doar o pizza costă 150 de euro.

27 mart. 2024, 22:55

Lidia Buble a fost cucerită de farmecul stațiunii care a captivat inimile tuturor românilor. Alegând să-și petreacă vacanța într-o locație de vis, Courchevel, cunoscută sub numele de „perla Alpilor” în Franța, vedeta a fost surprinsă să descopere că o simplă pizza costă 150 de euro.

Citește și: Lidia Buble are o avere formată din păpuși Barbie! Câți bani valorează jucăriile de colecție: „Cred că-ți iei o mașină”

Cu o pasiune pentru călătorii și dorința de a explora destinații exotice de lux, Lidia Buble este mereu deschisă către noi aventuri. În acest caz, a ales să se relaxeze într-un mediu dominat de miliardari, în Courchevel, unde cei mai bogați oameni din lume sosesc cu avioane private și se bucură de delicii culinare la restaurantele cu stele Michelin.

În timpul participării la podcastul „Cafea cu visuri” condus de Oana Andoni, Lidia Buble a discutat despre pasiunea ei pentru călătorii, dezvăluind locuri pe care le-a vizitat și destinații pe care își dorește să le exploreze. Sri Lanka se numără printre prioritățile ei, iar pentru iarnă, se bucură de distracția pe pârtiile de schi din Courchevel. În schimb, în timpul verii, preferă să se relaxeze pe Coasta de Azur.

„Vin… Au fost și câțiva români care s-au răsfățat, au venit pe lux și opulență. Anul acesta au fost parcă mai mulți români ca niciodată în Corchevel, mulți…Cumva zici că erai pe pârtie la Brașov…Știu că la un moment dat îmi comandasem o pizza, nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată…150 euro, ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult”, a povestit Lidia Buble la podcastul Oanei Andoni.

Mai mult, Lidia Buble a mărturisit că este îndrăgostită de atmosfera din Saint-Tropez, acolo unde a ales să meargă în vacanță alături de surorile ei. Chiar dacă nu se consideră o persoană pretențioasă, artista susține că știe să se bucure de peisaje și cultura locală în locurile în care merge. Totodată, aceasta a mărturisit că experiența de a merge cu iahtul a meritat într-adevăr încercată.

„Cu elicopterul nu am mers până acum, cu iahtul în schimb, da, dar nu am pretenții, nu-s genul de om care, dacă nu mă duc cu iahtul sau elicopterul, nu mă simt la fel de bine, dar este o experiență într-adevăr!”, a mai povestit cântăreața.

Citește și: Lidia Buble, întristată după ce a văzut montajul de la ”Asia Express”. Sora ei a început să plângă în timp ce viziona reality show-ul. ”Lumea ne-a judecat greșit, dar nu s-au dat toate secvențele la televizor”