Lidia Buble, din nou în fața instanței. Artista a fost audiată la Curtea de Apel în calitate de martor

Lidia Buble, din nou în fața instanței. Cântăreața a mers astăzi la Curtea de Apel București pentru a fi audiată în calitate de martor, în dosarul în care doi polițiști de la Rutieră sunt acuzați de luare de mită. Totul s-a întâmplat în noaptea de 15 februarie 2021, atunci când artista a fost oprită de un echipaj de polițiști la Rutieră.

29 feb. 2024, 12:47
Lidia Buble, din nou în fața instanței. Artista a fost audiată la Curtea de Apel în calitate de martor
Lidia Buble, din nou în fața instanțe

Lidia Buble, din nou în fața instanței. În noaptea de 15 februarie 2021, vedeta a fost oprită de un echipaj de polițiști la Rutieră. Nu avea actele la ea și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, unul dintre polițiști i-a spus că trebuie să o amendeze cu suma de 3.500 de lei, dar că pot ajunge la o „înțelegere” pentru a evita amenda. Cântăreața nu avea bani la ea și a decis împreună cu cei doi polițiști să o urmeze la un bancomat pentru a plăti mita.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cei doi se iubesc de 3 ani: „Sunt binecuvântată, am lângă mine un om care mă susține în totalitate”

Lidia Buble, din nou în fața instanței

Joi, 29 februarie, Lidia Buble a mers la Curtea de Apel București însoțită de avocata ei, dar nu a vrut să dea declarații. „Inculpata a recunoscut comiterea faptei încă de la momentul audierii sale în calitate de suspect. Aceasta a confirmat faptul că, la data de 15.02.2021, a fost oprită în trafic, în jurul orelor 03,00, de o patrulă de poliţie compusă dintr-un bărbat şi o femeie, ea ieşind dintr-o benzinărie MOL de lângă blocul său, iar în prealabil consumase un pahar cu şampanie.

A mai arătat că a fost oprită la semafor, imediat după ce a ieşit din benzinărie, spre dreapta, circa 50 metri, iar lucrătorul de poliţie, care avea în jur de 30 de ani, i-a bătut în geam solicitându-i să predea documentele pentru control, precum şi declaraţia pe proprie răspundere, fiind în perioada pandemiei şi a restricţiilor.

Nu a avut declaraţia pe proprie răspundere asupra sa şi nici permisul de conducere, iar la momentul respectiv vorbea la telefon, pe speaker, cu o cunoştinţă”, se arată în documentele din instanţă.