Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate despre viața personală: „Vreau să mă mărit”

Lidia Buble a mărturisit în cadrul competiției Asia Express că într-adevăr are planuri serioase în ceea privește viața sentimentală. Artista a recunocut că vrea să se mărite.

18 nov. 2021, 10:51
Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate despre viața personală: „Vreau să mă mărit”

Lidia Buble a recunoscut că vrea să se mărite, iar dezvăluirea a fost făcută chiar în cadrul competiției Asia Express.

Lidia Buble și sora ei, Estera, fac tot ce le stă în putință pentru a trece cu bine prin toate probele de la Asia Express. Tinerele sunt extrem de ambițioase și au dovedit până acum că au de gând să lupte până la sfârșit pentru premiul cel mare.

Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap!”

În ultima ediție, Lidia Buble a fost plăcut surprinsă cu un ritual specific pentru noroc în dragoste, iar momentul a făcut-o pe artistă să facă o dezvăluire surprinzătoare în ceea ce privește viața personală.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble formează un cuplu de câteva luni bune cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au fost într-o vacanță împreună, iar actorul a venit și în România pentru a cunoaște familia cântăreței. Lidia a afirmat că este extrem de încântată de relația cu noul ei partener, întrcât cei doi rezonează perfect.

Lidia Buble, audiată la DIICOT pentru că ar fi mituit doi polițiști. Artistei i s-au ascultat convorbirile telefonice

Lidia Buble ar fi sunat un prieten, care ar fi sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe agenții Brigăzii Rutiere București. Oamenii legii ar fi acceptat banii, iar apoi artista l-a sunat din nou pe cunoscutul ei şi i-a povestit totul. Artista nu ştia faptul că telefonul bărbatului respectiv era monitorizat, la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Lidia Buble în conflict cu tatăl din cauza iubitului ei cubanez. „Îmi ia o zi să povestesc”

Totul s-a întâmplat în timp ce artista se deplasa cu maşina către locuinţa ei din Bucureşti. La un moment dat, a fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere. Cei doi agenţi i-au cerut să sufle în aparatul etilotest pentru a vedea dacă a consumat alcool.

După ce a închis telefonul, artista ar fi reușit să-i convingă pe polițiști să accepte o sumă de bani și s-o lase să plece. Fiindcă nu avea bani la ea, agenţii de poliţie ar fi acceptat să o însoţească până acasă, unde artista a constatadin nou că nu are bani cash. Din acest motiv a luat un card şi a mers la bancomat, de unde a scos suma promisă, potrivit Gândul.

Lidia Buble l-ar fi sunat apoi din nou pe prietenul ei să-i povestească cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Telefonul era monitorizat, iar procurorii DIICOT au dechis un dosar de corupţie în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită.

Lidia Buble a fost chemată la audieri şi ar fi scăpat de acuzaţii după ce ar fi dat declaraţii complete, deşi, în cazul dării de mită, legea spune că pentru a scăpa de vină persoana vizată trebuie să facă denunţul înainte ca autorităţile să se sesizeze.