Lidia Buble în conflict cu tatăl din cauza iubitului ei cubanez. „Îmi ia o zi să povestesc”

Lidia Buble are probleme cu tatăl ei din cauza relației pe care a construit-o cu actorul cubanez, Harlys Becerra, din cauză că bărbatul este de naționalitate și religie diferite.

03 oct. 2021, 09:36
Lidia Buble în conflict cu tatăl din cauza iubitului ei cubanez. „Îmi ia o zi să povestesc”

Lidia Buble

se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește relația cu actorul cubanez Harlys Becerra din cauză că tatăl artistei nu este de acord ca fiica lui să aibă un iubit de naționalitate și religie diferite.

Tatăl Lidiei Buble, pastor al unei Biserici Creștin-Penticostale, nu a dorit să îl cunoască nici pe Răzvan Simion, deoarece este de părere că nu poate primi în casa sa decât pe bărbatul cu care va putea stabili concret o dată a căsătoriei.

Cântăreața a făcut și primele declarații despre relația sa cu actorul Harlys Becerra în cadrul unei sesiuni Q & A de pe Instagram.

„Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc.

Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a spus Lidia Buble pe de Instagram.

Lidia Buble iubeşte din nou? Cântăreaţa ar avea o relaţie cu o vedetă internaţională cunoscută pe Netflix

Lidia Buble iubeşte din nou

. Recent, Lidia Buble a arătat tuturor imagini din vacanța în Ibiza. Astfel, fanii artistei au putut observa cine îi lasă comentarii de apreciere. Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri se numeşte Harlys Becerra. Bărbatul e un celebru actor de origine cubaneză, cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”,  de pe Netfix.

„Frumoasă!”, este comentariul pe care bărbatul i l-a lăsat pe Instagram cântăreței. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc. Harlys Becerra o răsfaţă pe celebra blondină ori de câte ori are ocazia. Recent, bărbatul i-a gătit partenerei sale, iar Lidia s-a mândrit cu preparatele pe reţelele de socializare.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Razvan Simion pare că și-a găsit, din nou, liniștea și fericirea în brațele Dalianei Răducan, la fel şi fostele sale parterene: Diana Simion, cu care a fost căsătorit și Lidia Buble cu care a avut o relație de patru ani. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit cu Radu Bița, bărbatul pe care îl cunoaște de 20 de ani, dar cu care s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019, iar de acolo a mai fost doar un pas până a se înfiripa iubirea dintre ei.

Diana Simion a publicat recent pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din fericita zi, alături de partenerul său de viață. De asemenea, Radu Bița a publicat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj. ”DA. Suntem o familie”, a scris soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Radu Bița a cerut-o în căsătorie pe Diana anul trecut, oferindu-i un inel prețios și de mii de euro.

Lidia Buble pare că a uitat trecutul şi este pregătită să iubească din nou! De când artista şi Răzvan Simion s-au despărţit, blondina nu s-a mai afişat alături de niciun bărbat, până vara aceasta. Recent pe conturile de socializare ale celor doi au apărut imagini care demonstrează faptul că în prezent trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.