Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cei doi se iubesc de 3 ani: „Sunt binecuvântată, am lângă mine un om care mă susține în totalitate”

Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cei doi formează un cuplu discret de aproximativ trei ani, iar până acum, artista a fost foarte rezervată în declarațiile despre relația ei. Recent, vedeta a început să dea din casă, atât de povestea de dragoste, cât și despre partenerul ei.

28 feb. 2024, 08:46
Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cei doi se iubesc de 3 ani: „Sunt binecuvântată, am lângă mine un om care mă susține în totalitate”
Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau. Cântăreața spune că este foarte atentă la omul de lângă ea și chiar dacă acesta nu are pretenția ca ea să-l pună mai presus de carieră, ea face în mod natural acest lucru.

Există însă și perioade în care este nevoită să prioritizeze profesionalul, iar iubitul ei înțelege întru totul acest lucru. Cântăreața se consideră binecuvântată și este de părere că dragostea, atât între membrii familiei, cât și în cuplu, nu are bariere.

Citește și: Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei. Ce spune despre relația cu Horațiu Nicolau: „Tot ce-mi dăruiește e mai mult decât aș fi visat vreodată”

Lidia Buble, dezvăluiri despre iubitul ei, Horațiu Nicolau

E important să fii creativ, să știi să-ți surprinzi partenerul de viață, să spargi bariere. Eu zic că-s iubibilă. Cred că sunt foarte ușor de iubit pentru că eu ofer foarte mult și fără limite. Asta uneori m-a ajutat, dar cred că de cele mai multe ori nu.

Însă am ales să nu mă schimb pentru nimeni. Vreau să fiu așa cum sunt. Sunt foarte multe discuții pe care Dumnezeu le aude și face în așa fel încât să elimine acei oameni din viețile noastre. Mă las în brațele lui să facă el ce-o vrea„, a declarat Lidia Buble.

Artista recunoaște admite că în viața de cuplu poate fi dificilă în anumite momente, deoarece iubește libertatea. Dacă simte că partenerul de cuplu vrea să-i îngrădească această libertate, indiferent de circumstanță, poate deveni „ușor irascibilă”, însă acest lucru se întâmplă destul de rar.

Sunt binecuvântată să am lângă mine un om care mă susține în totalitate și care îmi înțelege foarte bine partea artistică. Eu cred că dragostea n-are limite.

Nu ține cont de religie, de naționalitate, nu ține cont de absolut nimic. Când iubești cu adevărat, iubești, e simplu. Simți în tot corpul tău. Nu, nu cred că are vârstă (n.red.: dragostea)”, a spus Lidia Buble, pentru Unica.ro.