Lidia Buble se pregătește de nuntă! Cântăreața și Horațiu Nicolau nu mai pot trăi unul fără altul: „Sunt gata, mă veți vedea în rochie de mireasă”

Lidia Buble a decis că este momentul să facă pasul cel mare alături de Horațiu Nicolau. Artista se pregătește pentru rolul de soție și a învățat să gătească, ba chiar intenționează să îi pregătească ce mâncare dorește bărbatului iubit.

14 dec. 2023, 13:52
Lidia Buble se pregătește de nuntă! Cântăreața și Horațiu Nicolau nu mai pot trăi unul fără altul: „Sunt gata, mă veți vedea în rochie de mireasă”
Lidia Buble se pregătește de nuntă! Cântăreața și Horațiu Nicolau nu mai pot trăi unul fără altul: „Sunt gata, mă veți vedea în rochie de mireasă”

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, și Horațiu Nicolau, 62 de ani, au o relație de mai bine de un an pe care au încercat să o păstreze cât mai discretă, însă nu au reușit pe cât și-ar fi dorit. Asumați amândoi, artista și omul de afaceri se gândesc serios la căsătorie. În acest context, Lidia Buble învață să gătească pentru a-și putea răsfăța viitorul soț cu preparatele preferate.

Citește și: Lidia Buble a fost jefuită! Cum a rămas artista fără două genţi de valoare şi fără bijuteriile cu diamante

Lidia Buble se pregătește să se mărite

Timp de cinci ani, Lidia Buble a avut o relație cu prezentatorul Răzvan Simion, însă exact când toți credeau că este vremea căsătoriei, cei doi au anunțat despărțirea. După separarea de prezentator, Lidia Buble a încercat de mai multe ori să își refacă viața, însă nu toate poveștile de dragoste au fost un succes.

Acum mai bine de un an, cântăreața l-a întâlnit pe Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 62 de ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Lidia Buble radiază de fericire de când îl are alături pe milionar, fiind omul care îi este alături, care o iubește și o răsfață din plin. Și deși a încercat să fie discretă cu relația sa, nu a reușit mereu. Într-una dintre aparițiile sale, Lidia a lăsat la veder eun superb inel cu diamant de 5 carate, despre care s-a spus că ar fi fost de logodnă. Artista a lămurit lucrurile, spunând că a fost doar un cadou.

Recent, Lidia Buble a mărturisit că abia așteaptă să devină soție, mai ales că se pregătește intens pentru acest rol. De unde nu știa să gătească mai nimic, acum vedeta știe să prepare aproape orice fel de mâncare, totul pentru ca viitorul ei soț să aibă mereu ce își dorește pe masă.

„Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară. Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite. Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine”, a declarat Lidia Buble, pentru Playtech, adăugând că, la un moment dat, va îmbrăca și rochia de mireasă, însă CINEVA trebuie să facă primul pas: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!”.

Invitată cu ceva timp la podcastul găzduit de Mihai Petre și soția sa, Elwira, Lidia Buble a vorbit despre dorințele sale cele mai mari legate de întemeierea unei familii. Cântăreața a mărturisit că își dorește să devină mamă și să aibă trei copii. Ea își dorește să îmbrace și rochia de mireasă, însă nu știe când va fi momentul.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a spus Lidia la acel moment.

Horațiu Nicolau este un potent om de afaceri, în vârstă de 62 de ani. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel și Cristian Boureanu. Horațiu Nicolau a intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei sale a cântat Madonna.

Citește și: Lidia Buble, primele declaraţii despre relaţia cu Horaţiu Nicolau. Artista are 30 de ani, iar iubitul ei a trecut de 60!