Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea. Artista se gândește la căsătorie și copii: „Trei băieți, dacă se poate”

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit, la început de 2023, despre familie și planuri de viitor.

02 ian. 2023, 18:30
Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea. Artista se gândește la căsătorie și copii: „Trei băieți, dacă se poate”

Lidia Buble aude tot mai des întrebarea dacă vrea să se căsătorească sau dacă își dorește copii și a decis să-i lămurească pe curioși ce își dorește.

Artista face parte dintr-o familia mare, are 10 frați cu care se înțelege foarte bine. Au primit o educație aleasă și au fost învățați să se susțină și să își fie alături cu toții, indiferent de situație.

Lidia Buble (29 de ani) a trecut prin mai multe relații, dar niciuna nu s-a încheiat cu o căsătorie. Cea mai lungă și cea mai cunoscută relație a Lidiei Buble a fost cea cu Răzvan Simion. Au avut o dragoste ca-n filme, care a ținut mai mulți ani. Toți fanii se așteptau să-i vadă căsătoriți și împreună pentru totdeauna, însă după cinci ani petrecuți împreună, cei doi au decis să-și spună adio. Și, totuși, au rămas în relații bune.

Citește și Stenograme incendiare în dosarul în care Lidia Buble a fost condamnată la închisoare: „Coborâse cu fiola, mi-era că dacă mi-o pune… L-am luat, l-am îmbârligat”

Lidia Buble e încă cu gândul la Răzvan Simion: „A fost marea mea dragoste. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Ulterior, după despărțire, deși prezentatorul începuse deja o relație cu Daliana Răducan, Lidia Buble a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac”, a mărturisit vedeta.

Citește și Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. Sentința a fost contestată, iar vedeta riscă să ajungă după gratii

Artista a mai dezvăluit că el e omul de la care a învățat cele mai multe lucruri. „Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a spus artista.

Artista își dorește o familie mare

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii.
Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a declarat artista în cadrul unui podcast.