Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. Sentința a fost contestată, iar vedeta riscă să ajungă după gratii

Lidia Buble a ajuns din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită. Cu un an în urmă, artista a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, pentru că ar fi mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti.

30 nov. 2022, 21:15
Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. Sentința a fost contestată, iar vedeta riscă să ajungă după gratii
Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. În noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, artista a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din Capitală. Pentru că nu avea acte, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela și i-a transmis că se pot „calcula altfel’.

Citește și: Stenograme incendiare în dosarul în care Lidia Buble a fost condamnată la închisoare: „Coborâse cu fiola, mi-era că dacă mi-o pune… L-am luat, l-am îmbârligat”

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor

Condamnata Lidia Buble va ajunge din nou în fața judecătorilor, după ce hotărârea dată pe 17 noiembrie a fost atacată, așa că există posibilitatea ca instanța superioară să modifice sentința, inclusiv să fie dată o pedeapsă cu executar

Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, este decizia atacată, potrivit Spynews.ro. Pe parcursul termenului de supraveghere, Lidia Buble va fi obligată să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile.

Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Lidia Buble a acceptat provocarea unui show care se anunţa foarte dur şi a reuşit să facă faţă cu brio provocărilor din Republica Dominicană, acolo unde a stat o săptămână. Lidia Buble a semnat un contract, potrivit căruia ar fi încasat 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs. Astfel, pentru cele patru săptămâni de competiție, cântăreața ar fi plecat acasă cu 20.000 de euro, fiind una dintre cele mai bine plătite vedete din emisiune.