Lidia Buble, dezvăluiri intime din căminul conjugal. „Am o viaţă de poveste. Răzvan se ocupă de atmosfera romantică”

Invitată într-o emisiune TV, Lidia Buble a făcut dezvăluiri cu privire la relaţia ei cu prezentatorul matinalului Antenei 1, Răzvan Simion. "Am o viaţă de poveste!", şi-a început blonda mărturisirile.

RomaniaTV.net
15 nov. 2016, 09:54
Lidia Buble, dezvăluiri intime din căminul conjugal. „Am o viaţă de poveste. Răzvan se ocupă de atmosfera romantică”

Întrebată cine se ocupă de crearea atmosferei romatice în căminul lor, aceasta a împărtăşit faptul că Răzvan este cel care se ocupă de acest aspect, scrie spynews.ro. „Se ştie că Răzvan este bărbatul care aduce cele mai frumoase şi neobişnuite flori. Preferaţii mei sunt trandafirii negri. Îmi aduce aceste flori oricând, nu numai la ocazii speciale. Ne facem întotdeauna timp unul pentru celălalt”.

Citeşte şi Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au pozat în dormitor FOTO

Mai mult decât atât, artista s-a deghizat într-un personaj de desene animate, prinţesa Rapunzel, dorind să le facă o surpriză fanilor ei, deoarece, conform spuselor ei, nu este adepta culorii roz sau a ţinutelor atât de feminine.

Lidia Buble şi Răzvan Simion au o relaţie confirmată după ce, în vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali.