Lidia Buble face dezvăluiri despre relația cu Horațiu Nicolau, mai mare cu 32 de ani decât ea. „Îmi doresc copii”

Lidia Buble face noi mărturisiri despre relația cu Horațiu Nicolau. Artista a vorbit despre cum decurg lucrurile între ei și a dezvăluit că își dorește să devină mamă.

29 apr. 2024, 12:52
Lidia Buble face dezvăluiri despre relația cu Horațiu Nicolau, mai mare cu 32 de ani decât ea. „Îmi doresc copii”

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani,  a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România datorită naturaleței de care a dat dovadă, dar și a talentului. Cu toate că în ultimii ani și-a ținut viața sentimentală departe de ochii lumii, acum, artista a făcut noi declarații despre viața amoroasă.

Lidia Buble, planuri de viitor cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu de aproape 3 ani, în ciuda diferenței de vârstă. Omul de afaceri, în vârstă de 62 de ani, este de-a dreptul cucerit de artistă, cu 32 de ani mai mică decât el. Cei doi se feresc de lumina reflectoarelor, însă, de mai multe ori, au fost surprinși în ipostaze tandre.

Întrebată recent ce îi place cel mai mult la Horațiu, cântăreața a mărturisit că „Nici nu trebuie să-i spun când am ceva. Este de ajuns să mă uit la el. E de ajuns o singură privire și știe tot. Dar da, comunic mult. Este important să comunicăm, să știm ce ne dorim, ce ne place. El deja le știe pe toate, nu mai trebuie să comunic nimic. Nu îmi place să aștept nimic. Așa cum sunt adepta frumuseții naturale, sunt adepta naturalului, în general, în viață. Nu îmi place să-mi fac planuri, decât pe plan muzical. În rest, îl las pe Dumnezeu să-mi coordoneze viața așa cum consideră El că este mai bine pentru mine. Când o să fie momentul, o să vină”, a spus Lidia Buble pentru Cancan.

Citește și: Elena Gheorghe face dezvăluiri personale. Cum stă cu prieteniile în showbiz. „M-am simțit folosită”

Fiind într-o relație serioasă, artista a recunoscut și că își dorește copii. „Nu unul, mai mulți. Îmi doresc copii, dar sunt de modă mai veche. Mai întâi trebuie să existe o căsătorie, apoi să vină pruncii ca pe bandă rulantă, că fac față”.

În plus, Lidia Buble are principii serioase de la care nu se abate când vine vorba de relațiile amoroase. Sunt anumite lucruri esențiale de care ține cont.

„Sunt trei lucruri de care eu țin cont foarte mult atunci când vine vorba de o relație. Trebuie să existe respect, comunicare și, cel mai important, iubire necondiționată. Iubirea este cheia tuturor problemelor”, a mai declarat artista.

Citește și: Cosmina Adam este însărcinată! Fosta asistentă TV a dat vestea într-un mod inedit