Lidia Buble iubeşte din nou? Cântăreaţa ar avea o relaţie cu o vedetă internaţională cunoscută pe Netflix

Lidia Buble pare că a trecut în sfârşit peste relaţia cu Răzvan Simion. De când cântăreaţa a încheiat relaţia cu prezentatorul, nu a mai fost văzută în prezenţa niciunui bărbat-

06 sept. 2021, 13:25
Lidia Buble iubeşte din nou? Cântăreaţa ar avea o relaţie cu o vedetă internaţională cunoscută pe Netflix

Lidia Buble iubeşte din nou. Recent, Lidia Buble a arătat tuturor imagini din vacanța în Ibiza. Astfel, fanii artistei au putut observa cine îi lasă comentarii de apreciere. Cel care a reacționat rapid cu mesaje de apreciere și like-uri se numeşte Harlys Becerra. Bărbatul e un celebru actor de origine cubaneză, cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”,  de pe Netfix.

Lidia Buble iubeşte din nou? Cântăreaţa ar avea o relaţie cu o vedetă internaţională cunoscută pe Netflix

„Frumoasă!”, este comentariul pe care bărbatul i l-a lăsat pe Instagram cântăreței. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc. Harlys Becerra o răsfaţă pe celebra blondină ori de câte ori are ocazia. Recent, bărbatul i-a gătit partenerei sale, iar Lidia s-a mândrit cu preparatele pe reţelele de socializare.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Razvan Simion pare că și-a găsit, din nou, liniștea și fericirea în brațele Dalianei Răducan, la fel şi fostele sale parterene: Diana Simion, cu care a fost căsătorit și Lidia Buble cu care a avut o relație de patru ani. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit cu Radu Bița, bărbatul pe care îl cunoaște de 20 de ani, dar cu care s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019, iar de acolo a mai fost doar un pas până a se înfiripa iubirea dintre ei.

Diana Simion a publicat recent pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din fericita zi, alături de partenerul său de viață. De asemenea, Radu Bița a publicat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj. ”DA. Suntem o familie”, a scris soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Radu Bița a cerut-o în căsătorie pe Diana anul trecut, oferindu-i un inel prețios și de mii de euro.

Lidia Buble pare că a uitat trecutul şi este pregătită să iubească din nou! De când artista şi Răzvan Simion s-au despărţit, blondina nu s-a mai afişat alături de niciun bărbat, până vara aceasta. Recent pe conturile de socializare ale celor doi au apărut imagini care demonstrează faptul că în prezent trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Citeşte şi: Lidia Buble și Răzvan Simion față-n față la matinalul prezentatorului: „Cu cine a venit la studio? Mă roade, o urmăresc prin oraș”