Lidia Buble, întristată după ce a văzut montajul de la ”Asia Express”. Sora ei a început să plângă în timp ce viziona reality show-ul. ”Lumea ne-a judecat greșit, dar nu s-au dat toate secvențele la televizor”

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai renumite artiste din România. În vârstă de 30 de ani, vedeta consideră că de foarte multe ori a fost judecată pe nedrept, mai ales după participarea la ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera. Ce au spus cele două după ce au vizionat sezonul 4, vezi mai jos!

05 mart. 2024, 16:55

Lidia Buble nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai renumite artiste din România. În vârstă de 30 de ani, vedeta consideră că de foarte multe ori a fost judecată pe nedrept, mai ales după participarea la ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera.

Citește și Lidia Buble, din nou în fața instanței. Artista a fost audiată la Curtea de Apel în calitate de martor

În sezonul 4 al emisiunii „Asia Express”, Lidia Buble a făcut echipă cu sora sa, Estera Buble.

Ca multe alte vedete care au participat la acest reality show, și Lidia Buble recunoaște că a primit o mulțime de comentarii răutăcioase după difuzare, însă a ținut să precizeze faptul că a fost judecată pe nedrept.

„Și-acum am rămas frustrată, pentru că treaba aia nu a fost deloc adevărată”, a spus Lidia Buble, într-un interviu acordat recent.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, susține că nu multe lucruri au fost difuzate la TV de la „Asia Express”.

Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost foarte judecate, după ce la televizor s-a văzut ca și cum ele ar fi furat mașina oprită de Zarug și Lorelei.

Vedeta spune că mașina oprise pentru ea și sora sa, însă acest lucru nu s-a înțeles la televizor.

„Pe televizor se pun doar numite faze, secvențe. Oamenii nu știu ce se află în spate. Acolo lumea ne-a judecat greșit. Că nu se poate, voi care veniți dintr-o familie de oameni credincioși, n-aveți bun simț, nu știți să fiți oameni. E frustrant să fii judecat pe nedrept. Am trecut peste. Eu eram obișnuită.

Mai avusesem parte de hate, de bullying, atât în copilărie, cât și de când am intrat în industria muzicală. Sora mea a fost șocată, plângea. Pentru show, uneori, se mai fac anumite compromisuri, dar e ok. Dacă eu sunt împăcată cu mine și cei care mă cunosc știu adevărul e ok. În rest nu mai contează nimic”, a povestit Lidia Buble, pentru Unica.ro.

”Să nu încerce să joace un rol”

Deși a avut parte de un val de comentarii negative, Lidia spune că ar mai repeta experiența, și a oferit și câteva sfaturi pentru cei care participă acum la ”Asia Express”.

„Să fie ei. Să fie naturali. Să nu încerce să joace un rol. Este foarte greu să ții o mască acolo. La un moment dat tot cade. Să fie oameni. Mult curaj și să nu-și pună bariere singuri. Să dea frâu liber aventurii și să fie cu fruntea sus.

Numai de câștigat ai din această emisiune. Ajungi să cunoști alte culturi. Am întâlnit familii cu care ținem și acum legătura. Ne invită la ei. E un amalgam de sentimente, treci de la o stare la alta. E greu, dar merită toată osteneala și îți faci amintiri cât alții nu și-ar face nici dacă s-ar mai naște de 10 ori”, a mai spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Citește și Ce religie are Lidia Buble, de fapt. Cântăreața a fost jignită de nenumărate ori din cauza credinței sale. ”Sunt mândră de ceea ce sunt”

Artista a păstrat legătura cu o parte dintre oamenii care au avut grijă ca ea și sora ei, Estera Buble, să aibă un acoperiș deasupra capului și o masă caldă în competiția de la Antena 1. „Asia Express” a fost o experiență plină de provocări pentru Lidia Buble, însă ar mai accepta să mai participe o dată la show