Lidia Buble iubeşte din nou? Cele mai noi declaraţii: „Sunt fericită, liniştită şi împlinită”

Lidia Buble iubeşte din nou? Ultimele luni au fost destul de agitate pentru blondină. După ce s-a iubit cu actorul Harlys Becerra, pe care l-a adus şi în România, s-a spus că ar avea o nouă relaţie cu omul de afaceri Horaţiu Nicolau, alături de care a fost fotografiată.

04 feb. 2022, 11:08
Lidia Buble iubeşte din nou? Cele mai noi declaraţii: „Sunt fericită, liniştită şi împlinită”
Lidia Buble iubeşte din nou?

Lidia Buble iubeşte din nou? Recent, artista a organizat o sesiune de întrebări & răspunsuri pe reţelele de socializare, iar un prieten virtual a dorit să știe dacă Lidia Buble are o relație.

Citeşte şi: Lidia Buble, anunț surprinzător după întoarcerea din vacanţă. „Cu el am fost plecată!” FOTO

Lidia Buble iubeşte din nou?

Răspunsul artistei a venit imediat, doar că aceasta nu a confirmat, dar nici nu a negat faptul că s-ar afla într-o relaţie.  „Hai să rămână asta un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit eu strălucesc, radiez”, a spus Lidia pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu câteva luni, artista menționa că relația cu actorul Harlys Becerra a ajuns la final și că au rămas în relații bune. În urma dezvăluirilor făcute acum, fanii artistei nu știu ce să mai creadă. E posibil ca acesta să fie din nou iubitul Lidiei Buble sau altcineva a reușit să îi fure inima artistei?

E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, declara atunci Lidia Buble.

Lidia Buble, despre mutarea din România

Lidia Buble a explicat de ce pleacă atât de des din ţară şi dacă ia în calcul varianta de a se muta definitiv.

După cum bine știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care-l abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Anda Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă. Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul.

Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună.

Nu pot spune că m-aș muta, pentru că nu pot sta la o distanță foarte mare de familie și cei dragi. Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă”, a declarat Lidia Buble.