Lidia Buble, primele declaraţii despre despărţirea de Răzvan Simion. Prezentatorul TV a detonat BOMBA în SHOWBIZ

Lidia Buble a reacționat după ce iubitul ei, Răzvan Simion, a făcut declarații neașteptate, în direct, cum că relația lor nu ar fi pe drumul cel bun. Cei doi nu s-au mai afișat de ceva vreme împreună, au petrecut sărbătorile separat, astfel că au apărut zvonurile că nu mai formează un cuplu.

11 mart. 2020, 11:38
Lidia Buble, primele declaraţii despre despărţirea de Răzvan Simion. Prezentatorul TV a detonat BOMBA în SHOWBIZ

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost văzuți rar împreună și nu au mai venit împreună la evenimente așa cum obișnuiau. Oamenii sunt curioși dacă statutul relației lor s-a schimbat și au întrebat-o direct pe artistă care este situația.

„Câinii latră mult!”, a reacţionat Lidia Buble.

Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

Deși sunt împreună de mai bine de cinci ani, Răzvan Simion nu i-a cunoscut familia iubitei sale. Marea întâlnire va avea loc atunci când prezentatorul TV o va lua de soție pe Lidia Buble.

Altfel, după declarațiile neașteptate ale lui Răzvan Simion, fanii acestora au început să-și pună semne de întrebare cu privire la relația lor. Toată lumea se așteaptă ca Răzvan Simion să o ducă la altar pe Lidia Buble, dar se pare că cei doi se îndreaptă mai degrabă către o despărțire și nu către o nuntă.

După aproape o lună în care au stat despărțiți, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Lidia Buble i-a liniștit pe fani cu o poză postată pe Instagram, în care apare împreună cu Răzvan Simon. Este prima lor fotografie pe 2020, după mult timp în care nimeni nu i-a mai văzut împreună.