Lidia Buble, primele declarații despre iubitul în vârstă de 60 de ani. „Nu îmi e rușine!”

Lidia Buble a făcut primele declaraţii după ce a fost surprinsă de mai multe ori în compania lui Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani.

16 dec. 2021, 15:45
Lidia Buble, primele declarații despre iubitul în vârstă de 60 de ani. „Nu îmi e rușine!”

Lidia Buble, primele declarații despre iubitul în vârstă de 60 de ani. Cântăreaţa a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a fost întrebată despre zvonurile apărute în ultima perioadă despre relația cu Horațiu Nicolau.

Lidia Buble, primele declarații despre iubitul în vârstă de 60 de ani

Deși nu a fpst pronunțat numele lui Horațiu Nicolau, toată lumea a înțeles despre cine este vorba. Artista nu a mai avut cum să ocolească întrebările și a răspuns cât se poate de evaziv, declarând că nu știa nimic despre el din ziare și nici nu a căutat vreodată bărbați faimoși. „Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Harlys Becerra. Artista a fost surprinsă cu un milionar celebru din București

Artista a vorbit și despre noua ei piesă. „Eu cânt despre dragoste în toate formele ei. Piesa vorbește despre mine, despre viața mea. Nu îmi e rușine. Este o poveste foarte personală pe care am ales să o pun pe note muzicale. În momentul în care cânt știu să exprim cel mai bine ceea ce simt”, a mai declarat Lidia Buble.