Lidia Buble riscă să ajungă după gratii. Ce spune avocatul Adrian Cuculis

Lidia Buble riscă să ajungă după gratii. Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce se întâmplă în dosarul în care artista a fost judecată și condamnată la un an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.

27 ian. 2023, 16:34
Lidia Buble riscă să ajungă după gratii. Ce spune avocatul Adrian Cuculis
Lidia Buble riscă să ajungă după gratii

Lidia Buble riscă să ajungă după gratii. Având în vedere că Parchetul și ceilalți inculpați au contestat decizia instanței, și cântăreața ar putea avea de suferit, nefiind exclusă stabilirea unei pedepse mai aspre de data aceasta.

Citește și: Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Lidia Buble riscă să ajungă după gratii

Adrian Cuculis a menționat că în acest dosar s-au depus contestații atât din partea Parchetului, cât și din partea unora dintre inculpați, dar nu și din partea Lidiei Buble. „Parchetul DIICOT și o parte din inculpați, dar nu și Lidia Buble, tehnic au făcut apel la soluța respectivă. Probabil că Parchetul dorește pedepse mai mari, chiar și cu executare pentru unii dintre inculpați.

Inculpații care au primit pedepse care, pe fondul cauzei, sunt destul de mari, bineînțeles că s-au gândit să facă apel în așa fel încât să le fie reduse pedepsele. (…) Poate fi admis și apelul Parchetului și pot fi crescute acele pedepse, poate chiar transformate în executare, (…), dar poate fi vorba și despre o admitere a apelului inculpaților și, de ce nu, scăderea pedepselor deja stabilite. Ăsta este dosarul care se va închide aici în etapa apelului. Nu se va mai putea ataca de către niciuna dintre părți, decât cu anumite căi extraordinare de atac.”, a transmis Adrian Cuculis la Antena Stars.

Artista a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. De asemenea, instanța stabilise că Lidia Buble se va afla sub supraveghere pe o perioadă de 2 ani, timp în care va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile.