Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion. Cei doi au avut o relaţie timp de cinci ani şi toată lumea se aştepta să se căsătorească, însă au decis să se despartă. Prezentatorul de la Neatza şi-a refăcut viaţa alături de Daliana, pe care a cerut-o în căsătorie.

05 ian. 2023, 11:06
Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”
Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion

Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion. Imediat după vestea că prezentatorul şi Daliana Răducan se vor căsători, artista a împărtăşit cu prietenii virtuali faptul că nu l-a uitat pe fostul iubit.

Cântăreaţa a dezvăluit că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste şi că mai are sentimente pentru el, însă nu sunt la fel ca înainte, cu fluturi în stomac.

Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion

Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac.

Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate”, a spus Lidia Buble, pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea. Artista se gândește la căsătorie și copii: „Trei băieți, dacă se poate”

Răzvan Simion a uimit pe toată lumea când a cerut-o de soţie pe iubita lui, Daliana. „În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

‘Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…’”, a scris Răzvan Simion în mediul online.