Lidia Buble s-a despărţit de Răzvan Simion? Imaginea în care blondina se sărută pe gură cu un alt bărbat

Lidia Buble a devenit în ultimul timp una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi. Dacă la începutul carierei avea o imagine de fată cuminte şi chiar pudică, am putea spune, acum nu mai are niciun fel de inhibiţii, iar asta s-ar datora relaţiei cu Răzvan Simion.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 12:58

Vedeta a postat un story pe pagina sa de Instagram, în care se sărută pe gură cu un alt bărbat, care este, de fapt, hair stylist-ul ei. Se pare că cei doi au o relaţie foarte bună, dacă şi-au permis să facă un astfel de gest şi să îl posteze pe Internet.

Deşi Lidia a scris că sunt doar prieteni, unii fani sunt sceptici şi se întreabă dacă s-a despărţit de Răzvan Simion. Într-adevăr, în ultima vreme, vedeta este extrem de excentrică, atât pe scenă, cât şi în viaţa personală şi încearcă diverse lucruri noi.

 

„Cred că sunt bolnavă din dragoste”

Intimitatea vedetelor este un subiect incitant, fanii dorind să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor. Firește, nu întotdeauna apar informații ”picante” pe această temă, însă există și situații în care vedetele ”dau din casă” fără reținere, răspunzând unor provocări.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de astfel de întrebări incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă nu a spus un ”Nu” hotărât, ci a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este foarte fericită, în ultima vreme, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.