Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express. Câte kilograme a luat în plus: „Nu cred! Este enorm, mănânc foarte mult”

Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express. Vedeta a fost şocată după ce s-a urcat pe cântar, în urma unei probe la care a fost supusă. Artista nu a putut să nu îşi exprime surprinderea, dar, totodată, a şi recunoscut că mănâncă foarte mult.

24 oct. 2021, 11:12
Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express. Câte kilograme a luat în plus: „Nu cred! Este enorm, mănânc foarte mult”
Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express

Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express. La una dintre probele din cursa pentru ultima șansă, concurenții trebuiau să se cântărească. Au fost nevoiți să convingă și alți oameni să le urmeze exemplul, pentru a ajunge împreună la un anumit număr de kilograme.

Lidia Buble s-a îngrăşat la Asia Express

Lidia Buble

a avut un șoc atunci când s-a cântărit. Cântăreața a povestit că a ajuns în Turcia cu 53 de kilograme, iar pe parcurs a mai pus… cinci.

Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău.

M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu‘, a spus Lidia Buble la Asia Express.

Citeşte şi: Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap!”

Lidia Buble, probleme grave de sănătate după Asia Express

Lidia Buble a explicat printr-o postare pe rețelele de socializare, cum a fost ultima etapă în Turcia pentru ea și sora ei, Estera Buble. Chiar dacă au reușit să ducă probele până la capăt, artista a constatat faptul că se confruntă acum cu probleme de sănătate.

Doamneeeee, multzaaaam! Pentru mine, a fost cea mai grea zi din @asiaexpressromania de până acum. Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU aproape IM-PO-SI-BIL!

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC! Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este ♦️ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?

K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ! AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA. @estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână, TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI!”, este mesajul scris de Lidia Buble pe Instagram.