Lidia Buble se destăinuie despre relaţia cu Răzvan Simion. PRIMELE DECLARAŢII ale vedetei

Lidia Buble a vorbit pentru prima oară despre relaţia cu Răzvan Simion. Cântăreaţa s-a decis să dea din casă după ce foarte mult timp presa a speculat pe marginea iubirii dintre cei doi.

07 oct. 2015, 15:58
Lidia Buble se destăinuie despre relaţia cu Răzvan Simion. PRIMELE DECLARAŢII ale vedetei

Invitată la o emisiune TV, Lidia a dat cărţile pe faţa şi a confirmat toate zvonurile legate de povestea de dragoste cu Răzvan Simion, potrivit Spy News.

Citeşte şi Lidia Buble a făcut anunţul: „Da, am primit inelul”

Nu era vorba de nici un inel. Era vorba de un jeleu pe care îl ţineam pe deget. Îmi doresc, normal, să primesc inelul cât mai repede, aşa vrea o femeie. Cred că toate se întâmplă la momentul potrivit. Nu mă grăbesc nicăieri. Sunt bucuroasă cu tot ce se întâmplă în viaţa mea. Nici că iubitul meu nu are cheie de la casă nu e adevărat. Dezmint acest gest„, a spus Lidia la „Teo”.

Lidia a vorbit şi despre zvonurile că şi-ar fi mărit tariful pentru concerte de când este într-o relaţie cu prezentatorul TV.

Da, e adevărat că am început să cânt pe mai mulţi bani, dar acest lucru se datorează faptului că toate piesele mele au fost hituri şi s-au vândut. Nu are nici o legătură cu Răzvan„, a mai spus Lidia.

Citeşte şi Lidia Buble a făcut anunţul: „Da, am primit inelul”

Lidia se trage dintr-o familie credincioasă, în ciuda faptului că este o persoană nonconformistă. Artista a recunoscut în direct că îşi iubeşte la nebunie prietenul.

Dacă mă va cere de soţie, normal că îi vor spune DA, sunt foarte îndrăgostită. Cel mai mult îmi place că mă respectă şi mă iubeşte aşa cum sunt„, a adăugat vedeta.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa „Noi simţim la fel”, melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.