Lidia Buble se mărită? Ce spune tatăl artistei despre viaţa amoroasă a vedetei: „Este tot ce contează”

Lidia Buble se mărită? Artista a avut o relație cu un actor cubanez, însă a recunosut că s-au despărţit. Recent, a fost văzută în compania unui bărbat cu 30 de ani mai în vârstă decât ea, milionarul Horațiu Nicolau, fostul patron TeleSport.

15 dec. 2021, 20:07
Lidia Buble se mărită? Ce spune tatăl artistei despre viaţa amoroasă a vedetei: „Este tot ce contează”
Lidia Buble se mărită?

Lidia Buble se mărită? După despărțirea de Răzvan Simion, artista și-a încercat de mai multe ori norocul în dragoste, însă niciuna nu a rezistat.

Lidia Buble se mărită?

Cântăreaţa a recunoscut în urmă cu câteva zile că s-a despărțit de Harlys Becerra, actorul de origine cubaneză, însă declarațiile sale au venit după ce a fost surprinsă de mai multe ori la masă cu Horațiu Nicolau, iar mai apoi în club.

Tatăl Lidiei Buble nu a dorit să dezvolte subiectul legat de relațiile fiicei sale. „Nu pot să discut despre așa ceva, tot ce contează este să ne dea Dumnezeu sănătate. Ce să spun despre asta? Eu nu mă prea pricep, nu e treaba mea! Multă sănătate îi doresc. (…)

Acum, eu sunt pe șantier, nu pot vorbi și nici nu știu când am vorbit cu Lidia! Doamne ajută!”, a spus tatăl Lidiei Buble pentru Fanatik.ro.

Lidia Buble, primele declarații după despărțirea de Harlys Becerra

Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre motivele care au dus la inevitabila despărțire de actorul Harlys Becerra, un bărbat de care a fost extrem de îndrăgostită. Artista a invocat distanța ca principalul motiv pentru care relația a eșuat și a menționat că vina aparține ambilor parteneri.

În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Vedeta a mai spus că a rămas în relații foarte bune cu el, așa cum s-a întâmplat cu toți bărbații cu care a avut relații, așa cum a fost și în cazul lui Răzvan Simion, cea mai lungă relație a vedetei și de care a știut toată lumea.

E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista, potrivit antenastars.ro.