Lidia Buble a aprins imaginația fanilor pe Instagram. Artista a apărut aproape goală la puțin timp după despărțirea de iubit

Lidia Buble a aprins imaginația fanilor la scurt timp după ce s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Beccerra. Vedeta s-a afișat pe Instagram în intimitatea dormitorului ei, cu trupul aproape dezgolit.

08 dec. 2021, 00:20

Lidia Buble a apărut pe Instagram în ipostaze extrem de sexy, la scurt timp după despărțirea de iubitul ei, actorul cubanez Harlys Beccerra.

Artista, care a lansat un videoclip nou pentru piesa Extrapolam, a făcut un mic story pe Instagram la ceas de seară, iar fanii au văzut-o stând goală în patul ei și doar un cearceaf alb îi mai acoperea sânii. Lidia Buble a vorbit fanilor despre noul ei videoclip și a spus că le mulțumește pentru cele peste 300 de mii de vizualizări adunate în doar câteva zile.

Lidia Buble în conflict cu tatăl din cauza iubitului ei cubanez. „Îmi ia o zi să povestesc”

Vedeta cu păr blond platinat i-a tachinat pe fani cu imaginile din intimitatea dormitorului ei, în care seamănă cu marea divă, Marlyn Monroe.

Nu ar fi pentru prima dată când artista se afișează în ipostaze incendiare, Lidia a făcut și un pictorial foto extrem de sexy alături de sora ei, Estera Buble, cu care a participat la Asia Express.

Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit! Ce s-a întâmplat imediat după difuzarea finalei Asia Express

Lidia Buble şi Harlys Becerra s-au despărţit! Principalul motiv ar fi distanței care îi separă pe cei doi, artista fiind în România, iar Harlys Becerra fie în Cuba, pe pământul natal, fie în Ibiza, unde locuieşte.

Procurorii DIICOT, mai blânzi cu Lidia Buble. Cum ar putea scăpa vedeta de cel puțin doi ani de închisoare

În plus, Lidia dorește să se axeze foarte mult pe cariera sa artistică, fiind integrată în mai multe proiecte. Astfel, chiar dacă povestea de dragoste dintre ea și actorul cubanez a durat doar câteva luni, vedeta se poate mândri că s-a aflat la brațul unuia dintre cei mai râvniți bărbați din industria filmului, scrie Cancan.

Artista a avut probleme cu legea

Lidia Buble a fost trimisă, recent, în judecată de procurorii DIICOT, în dosarul în care este acuzată că ar fi oferit mită unor agenți de poliție care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Artista apare în dosar alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond. Totul s-a întâmplat pe 15 februarie, când Lidia Buble le-ar fi oferit agenților între 300 de lei și 200 de euro pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, dar și pentru a scăpa de sancțiunea contravenţională, întrucât nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.