Lidia Buble a fost jefuită! Cum a rămas artista fără două genţi de valoare şi fără bijuteriile cu diamante

Lidia Buble pare să fie ca un magnet pentru hoţi. Artista a fost jefuită în două rânduri, fiind deosedată de două genţi de valoare şi de bijuteriile cu diamante. Mai mult, ea a fost prădată chiar înainte de ziua ei de naştere.

08 iul. 2023, 08:47
Lidia Buble a fost jefuită! Cum a rămas artista fără două genţi de valoare şi fără bijuteriile cu diamante

Lidia Buble a fost jefuită de două ori şi a rămas fără două genţi foarte valoroase şi fără bijuteriile cu diamante pe care le avea. Artista susţine că nu a recuperat nimic din paguba produsă, chiar dacă a apelat la autorităţi. Poliţiştii au luat amprente, au cercetat, dar nu au găsit vinovatul, astfel încât Lidia Buble a rămas cu paguba.

Citeşte şi: Cum se dau oamenii în spectacol la Neversea. Apariția șocantă care i-a uimit chiar și pe cei mai excentrici

„Mi s-au furat două genți. Valiza a fost ruptă, spartă. Aveam și accesorii, printre care diamente. Zici că mi s-a rupt sufletul. N-am reușit să recuperez nimic, a venit poliția și a luat amprente”, a declarat Lidia Buble, citată de wowbiz.

Într-o altă vacanţă, fosta iubită a lui Răzvan Simion a rămas fără o geantă de 20.000 de euro şi  le-a spus fanilor să nu aibă încredere în faptul că sunt cazaţi la un hotel de lux, pentru că ei i-au fost furate lucrurile chiar din camera unui astfel de hotel.

„În ultima vacanță din Italia mi s-a furat iar o geantă care valora cât celelalte două”, a declarat cântăreaţa.

Geanta care i-a fost furată era marca Chanel, una nouă costând aproape 20.000 de euro, iar una second hand între 1.000 şi 2.000 de euro.

Citeşte şi Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

Lidia Buble a dorit să îi avertizeze pe fanii săi să aibă mare grijă, când se află în vacanţă, de obiectele de mare valoare, pentru nu trece şi ei prin astfel de momente neplăcute.

„Ceasurile, diamantele, cardurile, banii și astea micuțe, da, încap. Niște genți nu o să vă încapă. Așa că mare grijă de acum! Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară.  Îmi vine și să urlu.Trec prin foarte multe stări. Mâine e ziua mea. Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta?”, a fost mesajul pe care l-a postat Lidia Buble, în mediul online.