Lidia Fecioru a dezvăluit secretul. Trucurile care te ajută să atragi bani în portofel și să ai noroc

Banii nu vin ușor în viețile nostre. Cei mai mulți români muncesc pe brânci pentru a avea venituri mari, însă de multe ori este vorba și un strop de noroc.

11 feb. 2022, 14:20
Lidia Fecioru a dezvăluit secretul. Trucurile care te ajută să atragi bani în portofel și să ai noroc

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul. Bioenergoterapeutul spune ce să facem pentru a atrage bunăstarea în casa noastră. Aceasta spune că ne simțim în siguranță dacă avem bani.

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul. Trucurile care te ajută să atragi bani în portofel și să ai noroc

”Nu lăsați portofelul jerpelit, e sărăcie goală. Schimbați-l de fiecare dată când vedeți că s-a stricat pe la colțuri. Să îl aruncăm.

Când este lună nouă e bine să ne punem dorințe, dar și bănuți pe care să îi lăsăm pe pervazul geamului, monede. Când îi luăm de acolo, nu îi cheltuim, îi păstrăm. Se spune că trebuie să fie la lumina soarelui și a lunii ca să se înmulțească banii.

Să spunem și pentru ce vrem banii, pentru că vor veni numai pentru ce dorință avem. Se spune: ”Să vină destui ca să și rămână!”.

Când ne schimbăm portofelul, mai putem pune bani în portofel și îl lăsam 7 zile pe pervazul geamului. Obligatoriu să fie câțiva bani în portofelul cel nou, transferați din cel vechi. Astfel transferăm ”informația”. Banii din portofel pot fi inclusiv din altă țară.

Trebuie să iei 7 bănuți, pot fi din diferite, și să îi stropești cu ulei de levănțică. Așa atragem prosperitate și belșug. Astfel atragem mai mulți bani. ”, spune Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Iată ce trebuie să faci pentru bani și noroc

– E obligatoriu să ne schimbăm portofelul o dată pe an!

– Se spune că nu e bine să urlăm că avem bani, banilor le place tăcerea

– Nu arunca banii în vânt și nu câștiga bani doar ca să îi ai, ci ca să îi folosești

– Banilor nu le place când sunt blocați, trebuie să circule

– Cineva care spune că nu are bani, nici nu va avea. Să nu spunem niciodată că nu avem!

– E bine să nu dăm ultimul ban din portofel, niciodată!

– Nu mototoliți banii! Trebuie să fie ordonați, de la cel mai mic, la cel mai mare

– Nu dați bani împrumut lunea sau seara! Eu mereu îmi spun în gând: ”eu nu dau bani, sau hârtii!”

– Să nu fim invidioși pe cei care au bani, pentru că nu vom avea niciodată, cu cât ești mai invidios, cu atât vor fugi banii de tine.

Citește și: Testul adevărului în relația de cuplu. Lidia Fecioru îți propune 10 întrebări ale căror răspunsuri îți indică dacă te afli într-o relație funcţională sau într-una disfuncţională