Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unei vieți perfecte. Care e rețeta fericirii pentru anul 2022!

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a dezvăluit lista pe care trebuie să o respectăm pentru a ne schimba viața, într-un mod uimitor și frumos.

11 ian. 2022, 11:47
Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unei vieți perfecte. Care e rețeta fericirii pentru anul 2022!
Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unei vieți perfecte. Este indicat ca aceste schimbări să fie făcute chiar de la începutul anului. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un 2022 de poveste.

Lidia Fecioru a dezvăluit secretul unei vieți perfecte. Care e rețeta fericirii pentru anul 2022!

Deși mulți sunt credincioși, dar puțini ajung la biserică, este recomandat ca cei care nu se duc la spovedit la biserică să scrie o scrisoare în care să mărturisească ce au pe suflet. Este important și util să ținem și un jurnal în care să notăm ceea ce trăim, ceea ce ne dorim.

Cel mai important la acest proces este să ne deschidem sufletele și unul în fața celuilalt, să ne mărturisim iubirea, apecierea, iertarea. Lidia Fecioru a dezvăluit un gând emoționant cu privire la propria mamă, căreia nu a apucat să îi mărturisească iubirea cu adevărat, decât numai după ce a murit.

Citește și: „Licoarea” care topeşte grăsimile ar putea înlocui curele de slăbire. Sfaturile dieteticianului care a testat reţeta
 

– Să găsim sens în munca noastră de fiecare zi. Nu mai spune că te duci la „scârbici” în loc de „serviciu”.

-Să știm să ne detașăm de eșecuri, dar și de succes. Nu trebuie să ne atașăm de extreme. Evităm astfel blocajele din viața noastră. Viața e o sinusoidă… După orice succes va veni ceva ce ne va dezechilibra. Nu trebuie să ne atașăm de succes, pentru ca să știm să trăim echilibrat și atunci când nu vom avea parte de el, potrivit Antena 3.

-Atenție, oamenii te vor iubi pentru că tu îi respecți! Să nu asuprești pe cei mai mici în funcție, atunci când te afli la conducere!

– Să nu ne grăbim prin viață. Să facem și aia, și aia, și aia. Că toate le facem la jumătate. La jumătate de preț.

– Să prețuim timpul.

– Oferă doar atunci când poți. Dacă poți să oferi ceva oferă. Dacă nu, nu te angaja în promisiuni deșarte.

Citește și: Kit de supravieţuire COVID. Ce să nu va lipsească din casă în această perioadă. Rafila: „Nu vă trataţi cu antibiotice sau antivirale nerecomandate de medici”. Sfaturi pentru angajaţi şi angajatori