Lidia Fecioru: „Anul nu e ușor, e destul de greu, este ca o renaştere, ne așteaptă un nou început.”. Ce spune de salarii şi Schengen

Lidia Fecioru le-a oferit românilor câteva sfaturi importante pentru ca totul să le meargă bine în 2023. Lidia Fecioru a dezvăluit ce ne așteaptă în noul an, dar a vorbit și despre credința în Dumnezeu. 

31 ian. 2023, 23:27
Lidia Fecioru: „Anul nu e ușor, e destul de greu, este ca o renaştere, ne așteaptă un nou început.”. Ce spune de salarii şi Schengen
Lidia Fecioru, previziuni sumbre pentru 2022

Lidia Fecioru a mărturisit că-și dorește ca anul 2023 să fie unul bun pentru toată lumea, dar mai ales să se instaureze pacea, având în vedere că ne apropiem de un an de război între Rusia și Ucraina.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, de pe Youtube, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, dar a  dezvăluit și câteva lucruri pe care trebuie să le așteptăm de la noul an. Chiar dacă pacea și fericirea sunt așteptate cu brațele deschise de toți oamenii, specialista spune că aceste lucruri trebuie să fie conștientizate de fiecare persoană în parte, până nu este prea târziu. Mai mult, aceasta și-a dat cu părerea și cu privire la eșecul României de a intra în spațiul Schengen.

„Eu îmi doresc să fie minunat pentru toată lumea, să se așeze pacea, dar cu părere de rău această situație care se creează în jurul lumii ne afectează pe fiecare în parte. Nu ne face mai buni. Rușii spuneau: „le mulțumim ucrainenilor, pentru că datorită lor am învățat să ne iubim”. De ce ne trebuie un război ca să fim mai buni? Am putea să trecem peste chestiile astea, diplomația ar trebui să-și facă simțită prezența, dar asta înseamnă să avem patrioți la cârmă.

Lidia Fecioru, leacul zilei în sezonul virozelor. Siropul preparat acasă care te scapă de tuse: „Trebuie șapte cepe, la mine a dat rezultate”
Sper ca aceste lucruri să ne învețe ceva. Și pe români i-a învățat acest război să-și iubească țara. Cu privire la intrarea în Schengen, eu nu văd un avantaj pentru noi, ci doar pentru ei. Cine vrea să călătorească, o face oricum. Dacă țara asta ar fi avut autostrăzi, ne rugau să intrăm în Schengen, dar din cauza asta se menține să nu avem, pentru a nu intra, pentru că asta ar însemna evoluția României.”, a declarat Lidia Fecioru în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Chiar dacă anul poate fi unul bun, dacă acceptăm să ne schimbăm în bine, Lidia Fecioru spune totuși să 2023 nu va fi deloc ușor. Trebuie să ne pregătim pentru schimbări, dar și pentru probleme financiare.

„Anul nu e ușor, e destul de greu, este ca o renaștere, ne așteaptă un nou început. Trebuie să începem să fim mai buni, să avem mai multă grijă de noi, de copii. Când sunt salariile mari, economia merge. Trebuie mărită pătura de mijloc, ei susțin societatea, economia. Grija pentru societate trebuie mărită. Mulți o să zică că sunt principii comuniste.”, a mai continuat ea.

Când vine vorba de credință, bioenergoterapeutul spune că are o relație extrem de specială cu Dumnezeu. Aceasta îi este recunoscătoare pentru fiecare lucru pe care îl are în această viață, ceea ce îi îndeamnă pe toți oamenii să facă.

VIDEO EXCLUSIV Lidia Fecioru, previziuni pentru 2023: „Dumnezeu ne arată că trebuie să-l ascultăm”. Ce trebuie să faci în 2023 pentru a atrage noroc în toate
„Când se întâmplă ceva rău, nu trebuie să dai vina nici măcar pentru tine, așa vrea Universul. Eu am linia roșie cu Dumnezeu. Chiar dacă par rebelă, par un om căruia nu îi pasă, locul lui Dumnezeu în sufleul meu este înaintea copiilor mei. De fiecare dată, ne găsim timp să facem orice, dar nu găsim 10 minute să stăm la o slujbă. Dumnezeu e acolo primul, dacă nu era El nu avem copiii, nu eram eu.”, a mai spus Lidia Fecioru.