Lidia Fecioru are cheia portofelului plin: „Femeia care aduce liniște și sprijin este cheia succesului material al unui bărbat”

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a dezvăluit principalele mijloace prin care atât femeile, cât și bărbații pot atrage banii și prosperitatea. Domnii pot face acest lucru destul de simplu, explică specialista, care spune că aceștia pot avea parte de câștiguri materiale constante, atât timp cât au lângă ei femeia potrivită, care să-i iubească și care să le ofere liniștea de care au nevoie.

04 oct. 2023, 19:17
Lidia Fecioru are cheia portofelului plin: „Femeia care aduce liniște și sprijin este cheia succesului material al unui bărbat”
Lidia Fecioru, despre cum să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine

Lidia Fecioru, cunoscuta specialistă în spiritualitate și energie, a dezvăluit secretele atragerii prosperității financiare în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Potrivit ei, atât bărbații, cât și femeile pot avea parte de câștiguri materiale constante, adoptând anumite obiceiuri și credințe.
Care e vârsta la care te simți cu adevărat împlinit. Lidia Fecioru: „Te-ai așezat spiritual, este perioada mulțumirii de sine”

Armonia într-o relație aduce norocul financiar, spune Lidia Fecioru.

Potrivit lui Fecioru, unul dintre secretele prosperității financiare pentru bărbați este să aibă lângă ei o femeie care îi iubește sincer și care le oferă liniștea de care au nevoie. Potrivit învățăturilor evreiești, armonia într-o relație aduce norocul financiar, în timp ce certurile și tensiunile pot duce la pierderea banilor. O femeie care aduce liniște și sprijin poate fi cheia succesului material al unui bărbat.

Lidia Fecioru, cele patru adevăruri despre viață: „Călătoria cu trenul vieții noastre este foarte mare”
Specialista a dezvăluit și diverse trucuri și superstiții care pot contribui la atragerea prosperității financiare. Unul dintre acestea este legat de folosirea frunzei de dafin, simbol al victoriei și câștigului. Alte obiceiuri, cum ar fi depozitarea unui bănuț într-o cană de lut împreună cu miere, sunt văzute ca modalități de a atrage energiile pozitive și de a aduce bani în viața cuiva.

Orice facem noi, începe să aducă noroc. Că purtăm o brățară, că punem o frunză de dafin în portofel, sfințim un ban și-l punem acolo. Mai e trucul cu mierea și bănuțul în căniță de lut, este legătura cu pământul. Am făcut și eu asta, să văd ce se întâmplă, nu trebuie să fie monedă de a ta sau să aibă cifra 5. Îmi doream să îmi schimb mașina și am pus o mașină mică de jucărie peste bănuț, în cană. Nu aveam bani. Am primit scrisori de la bacă că am niște bani acolo frumușei. Apoi au tot venit bani. Cana e bine să nu o vadă nimeni, o influențează cu gândul„, spune aceasta.

 

Lidia Fecioru a împărtășit și o poveste personală care ilustrează puterea acestor practici. Ea a povestit cum și-a dorit să-și schimbe mașina și, prin utilizarea unor obiecte și ritualuri specifice, a reușit să atragă suficienți bani pentru a-și îndeplini dorința.

Citește și Planta care ajută digestia și iritația pielii. Lidia Fecioru: „Se poate face și unguent”

Cu toate acestea, există și reguli stricte pe care Lidia Fecioru le recomandă pentru a menține energia financiară pozitivă. Printre acestea se numără evitarea păstrării bonurilor de cumpărături și a cardurilor bancare în același portofel cu banii. Ea recomandă purtarea banilor cash în buzunar și menținerea acestora departe de alte obiecte care pot aduce energii negative.

Lidia Fecioru: Ce să nu ții niciodată în portofel

Există însă și câteva lucruri pe care trebuie să le ții departe de portofelul tău, explică Lidia Fecioru. Este vorba despre bonurile de cumpărături și de carduri, care nu trebuie niciodată să împartă același spațiu cu banii. De asemenea, bancnotele cash trebuie să fie întotdeauna prezente în buzunarul tău.

Nu trebuie să ții niciodată în portofel bonurile de cumpărături sau banii cu cardurile. Întotdeauna să purtați bani în buzunar. Nu faci bani când nu ai bani.”, a continuat să dezvăluie specialista.