Lidia Fecioru, băutura care face minuni în orice sezon. Se bea timp de cinci săptămâni şi nicio boală nu te atinge

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Specialistul a dezvăluit o metodă extrem de ușoară de a slăbi.

09 dec. 2022, 20:13
Lidia Fecioru, băutura care face minuni în orice sezon. Se bea timp de cinci săptămâni şi nicio boală nu te atinge

Lidia Fecioru a împărtășit secretul siluetei ei. A  consumat ceai de usturoi timp de cinci săptămâni. Lidia Fecioru a dezvăluit secretul prin care a reușit să slăbească. Bionergoterapeutul a consumat ceai care, pe lângă slăbit este bun pentru sănătatea rinichilor și te scapă de paraziți.

Lidia Fecioru este cunoscută datorită numeroaselor sale apariții la emisiunea „Adevăruri ascunse”.  Aceasta a recunoscut metoda prin care ea a reușit să slăbească în mod sănătos. Ea a consumat ceai de usturoi care este foarte sănătos.

Lidia Fecioru a recomandat ceaiul care i-a schimbat ei viața. Băutura contribuie la sănătatea rinichilor și luptă împotriva paraziților aflați în intestine. Ceaiul se bea timp de cinci săptămâni pentru ca efectele să fie vizibile.

Sofia Vicoveanca se ferește de boli consumând aceeași băutură în fiecare dimineață

Prepararea sa nu este deloc complicată, ci din contră. Se folosesc doi căței de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Se va pune usturoiul tăiat și se lasă să se răcească. Se dă printr-o strecurătoare și se consumă dimineața, pe stomacul gol.

„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.”, a dezvăluit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

 

Cel mai puternic ceai de slăbit! Lidia Fecioru s-a transformat cu ajutorul acestuia

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Specialistul a dezvăluit o metodă extrem de ușoară de a slăbi.

Ceaiul care topește kilogramele în plus
Alergăm după o imagine impecabilă în ceea ce privește aspectul fizic. Nu toată lumea reușește însă să ajungă la dimensiunile de fotomodel chiar dacă apelează la diete. De altfel, dincolo de estetic, kilogramele în plus sunt un pericol pentru sănătatea organismului.

Pentru a scăpa rapid de ele, fără prea mult efort, ai la dispoziție această variantă. Metoda a fost recomandată de Lidia Fecioru celor care vor să scape de greutate.

Cum îl prepari:

Ceaiul de slăbit minune este preparat din frunze de dafin și scorțișoară. Astfel, ai nevoie de 5 frunze de dafin și un baton de scorțișoară la 1 litru de apă. Ceaiul concentrat se consumă dimineața, dar și în alte momente ale zilei, dacă simți nevoia.

Foile de dafin au un extraordinar efect de detofixiere. Alături de scorțișoară, acestea îți vor inhiba pofta de mâncare.

Lidia Fecioru s-a transformat cu ajutorul acestui ceai
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru nu recomandă acest ceai fără a avea cunoștință de cauză asupra efectelor lui. Specialistul susține că a reușit să slăbească peste 30 de kilograme cu ajutorul acestei licori.

Băutura care previne chisturile și vindecă eczemele. Ce spune Lidia Fecioru despre aceasta: „Se beau 15 picături pe zi”

Consumul acestui ceai se recomandă pentru o perioadă îndelungată. De altfel, chiar și după ce ați ajuns la kilogramele dorite, ceaiul de foi de dafin poate face parte din rutina zilnică. Acesta va îmbunătăți semnificativ digestia.

Remedii naturale recomandate de Lidia Fecioru
Bioenergoterapeutul are numeroase sfaturi despre stilul de viață sănătos. Lidia Fecioru recomandă o alimentație echilibrată pentru un tonus de invidiat.

Pentru a scădea riscul de infarct, specialistul are o recomandare aparte. Cei care doresc să stea departe de astfel de afecțiuni pot urma această rețetă. Se prăjesc fără ulei câteva lingurițe de mei peste care se adaugă apă. Amestecul se împarte în trei părți egale și se consumă înainte de mesele zilnice.