Sofia Vicoveanca se ferește de boli consumând aceeași băutură în fiecare dimineață

Sofia Vicoveanca a dezvăluit secretul sănătății sale, la vârsta de 81 de ani, un suc pe care îl prepară și îl consumă în fiecare dimineață.

09 dec. 2022, 10:50
Sofia Vicoveanca se ferește de boli consumând aceeași băutură în fiecare dimineață
Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă la 81 de ani

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca apelează la remedii naturale pentru a se menține în formă la vârsta de 81 de ani. Aceasta are foarte mare grijă de organismul său, secretul ei fiind o băutură pe care o consumă zilnic.

La primele ore ale dimineții, artista prepară și consumă un suc natural din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câțiva stropi de zeamă de lămâie. Pe parcursul zilei sunt nelipsite ceaiurile din plante.

Aceste obiceiuri sunt însoțite de o alimentație sănătoasă, cu foarte multe legume și produse bio. Totodată, cântăreața declară că nu are niciun viciu.

„Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc”, a spus Sofia Vicoveanca, potrivit substantial.ro.

Citește și: Saveta Bogdan, cadou special de Moş Nicolae: „Vreau să fiu frumoasă, să întineresc cu 20, 30 de ani”. VIDEO

Cum tratează Sofia Vicoveanca răceala

Atunci când are probleme de sănătate, femeia se tratează tot acasă, cu rețete străvechi învățate din familie.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste, Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr”, a mai spus ea.

Amestecul de ingrediente se combină cu lapte și se încălzește la o temperatură ridicată pentru a fi consumat ulterior. Are un gust plăcut și are un efect miraculor la nivelul gâtului. Artista folosește acest remediu de fiecare dată când răcește și funcționează întotdeauna.

Totodată, când problemele de sănătate devin mai persistente, interpreta apelează la o altă rețetă: terciul de mălai. Acesta se prepară la fel ca mămăliga, doar că are în compoziție mai multă apă. După ce a fiert. se amestecă cu unt și miere și se mănâncă cât e cald.

Citește și: Emilia Ghinescu nu se mai mărită. Ce se întâmplă cu relația ei de 12 ani: „Trebuie să vrea și el”